umirovljenici radionica

U TIJEKU SU PRIJAVE ZA RADIONICU
U sklopu aktivnosti projekta Aktivna i kvalitetna starost u listopadu i studenom u Mjesecu knjige održat će se četiri radionice Književnog kluba za osobe starije dobi u organizaciji udruge Sveti Jeronim. Prva je na rasporedu u srijedu, 27. listopada u Dnevnom boravku za starije u Kaštel Gomilici od 9.30 do 11 sati. Aktivnost je besplatna i namijenjena umirovljenicima koji vole čitati i provoditi slobodno vrijeme pričajući o knjigama.

Voditelj radionica je Zvjezdana Čagalj, nastavnica, profesorica predškolskog odgoja, dramska predagoginja s dugogodišnjim radom u struci, humanitarka, pjesnikinja. Dobitnica brojnih nagrada, državna nagrade za životno djelo „Ivan Filipović“, za predškolski odgoj te nagrada Grada Splita za zaslužnog građanina, također za predškolski odgoj. Dobitnica je prve nagrade za čakavsku poeziju Mariji Bistrici, a pjesma Dah mora ušla je u tisuću najljepših pjesama svijeta na natječaju Erato. Strastvena ljubiteljica knjiga i poezije odnedavno i sama umirovljenica nakon 45 godina radnog staža.

Iz udruge pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na broj  095 2225 455, jer je radi poštivanja epidemioloških mjera broj sudionika ograničen na 15 osoba po radionici.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij