gradska uprava

U svim javnim ustanovama u Hrvatskoj jutros je na snagu stupila odluka o Covid potvrdama i testiranju, koja se odnosi na stranke koje dolaze u te javne ustanove i same zaposlenike. Zbog protivljenja dijela građana ispred nekih ustanova došlo je do prosvjeda, a dio zaposlenika danas nije došao na posao. Osim škole Ostrog u Kaštel Lukšiću, u drugim javnim ustanovama u Kaštelima nije bilo posebnih odstupanja u radu, u odnosu na prethodni period.

U samoj Gradskoj upravi, kako su nam kazali gradonačelnik Denis Ivanović i njegova zamjenica Jadranka Matok Bosančić, također je sve funkcioniralo bez većih problema. Nešto manje od tri četvrtine zaposlenika imale su odgovarajuće potvrde i uvjerenja, a nešto više od jedne četvrtine se testiralo i to uglavnom na punktu u Gradskoj upravi, koji je organiziran u suradnji s ovlaštenim laboratorijem.

Među testiranima otkriven je jedan slučaj zaraze Covidom 19.

Nije bilo posebnih problema ni sa strankama koje su dolazile u Gradsku upravu, tek je jedan muškarac, iz protesta odbio pokazati Covid potvrdu iako je posjeduje.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada