ranko ostojic

Na jučer održanim stranačkim lokalnim izborima za predsjednika županijskog  splitsko-dalmatinskog SDP-a izabran dosadašnji predsjednik Ranko Ostojić pobijedivši protukandidat Nikšu Peronju. Damir Barbir kao jedini kandidat izabran je za novog predsjednika splitskog SDP-a, a izbori u Kaštelima održat će se naknadno.

Za izbor  predsjednika županijskog  splitsko-dalmatinskog ogranka odbora  SDP-a bilo je evidentirano  2.953 člana s pravom glasa. Pobjednik Ranko Ostojić dobio je 688 glasova dok je njegov protukandidat Nikša Peronja dobio 555 glasova.

Barbir na dužnosti predsjednika splitskog SDP-a nasljeđuje svojeg prethodnika na toj dužnosti Gorana Kotura. Kako su izvijestili iz  SDP-a  Split za izbor  predsjednik splitskog   stranačkog ogranka  bilo je  registriranih 706 članova  s pravom glasa,a Barbir , koji nije imao protukandidata, dobio je  286 glasova.

Prema riječima Teodora Gavrića, kaštelanski SDP-ovci 28 glasova dali su Ostojiću dok su tri glasa išli Peronji. O izborima u kaštelanskom ogranku ove stranke, kazao nam je kako će se održati naknadno o čemu će nas na vrijeme izvijestiti.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno