olimpijada kastela

U sklopu projekta Olimpijada kulture Kaštela 2021., u četvrtak 2. prosinca u 18 sati  u kuli Top u Kaštel Sućurcu bit će otvorena grupna izložba likovnih radova udruge Kaštela Art, autora amatera. Izložba će biti otvorena do 19. prosinca.

Olimpijada Kulture Kaštela projekt je kojim se nastavlja promovirati i razvijati kreativne i kulturne industrije. Projektom će se omogućiti kreativcima amaterima, ali i profesionalcima,  prostori na kojima će predstaviti svoje kreativnosti i kreativne radove.

Program Olimpijade kulture trajat će do 11. veljače, u sklopu kojeg će biti uz više likovnih izložbi te izložba tradicijskog nakita, likovna radionica za djecu, potom program folklorne edukacije za odgajatelje i učitelje te multimedijalna predstava.

Cilj ovog projekta je povećati broj kulturnih sadržaja, potaknuti nove obrtno-trgovačke sadržaje, uključiti lokalnu zajednicu za osmišljavanje sadržaja, identificirati potencijale baštine te podizati svijesti javnosti o važnosti razvoja i revitalizacije i potrebi uključivanja u procese.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada