skola mala

OŠ kneza Mislava iz Kaštel Sućurca može se podičiti još jednim uspjehom koji je postigla njihova učenica 6. razreda i to iz matematike. Naime, nakon odličnog uspjeha na školskom, potom i na županijskom natjecanju, Antonela Božić među brojnom konkurencijom, imala je najbolji rezultat i na državnom natjecanju te je osvojila prvo mjesto.

Ponos i zadovoljstvo uspjehom njihove učenice istaknuli su i u školi, koji su učenici Božić, kao i njenom mentoru čestitali na velikom i izvanrednom uspjehu.

- Sam poziv na državno natjecanje veliki je uspjeh za učenika, mentora i školu, a prava je kruna kada uz sve to dođe i prvo mjesto na državnoj razini. S velikim ponosom i zadovoljstvom možemo istaknuti da je naša učenica Antonela Božić iz 6.b razreda pod mentorstvom učitelja Jadrana Sušića-Jurića osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju iz matematike – navode iz škole.

Državno natjecanje iz matematike u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje održano je od 10. do 12. svibnja u Vodicama. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je  ukupno 265 učenika osnovnih i srednjih škola od čega se u kategoriji šestih razreda natjecalo 25 učenika.

Čestitkama na uspjehu se pridružuje i redakcija Portala grada Kaštela.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno