Croatian English French German Italian Spanish

 
HPD Malačka, organizira tradicionalni «Bal planinara» koji će se ove godine održati u hotelskom naselju «Resnik» u Kaštel Štafiliću, 21.veljače s početkom u 20 sati.

Ovo je jedanaesti po redu Bal na kojem će se planinari pobrinuti da Vam osiguraju kompletnu večeru, bogatu lutriju i «Ples srca». Za dobro raspoloženje pobrinut će se duo «Ritam kiše» sa raznovrsnim glazbenim repertoarom.

Cijena ulaznice je 120,00 kuna. Informacije i rezervacije možete dobiti na  mob. br. 098 311 797 (Filip Balić, tajnik), rezervacije se primaju do 10.veljače 2009.

Komentari (7)

 • Najdraži mi je neizbježni ples srca

  oko 7 godina prije
 • (mandina123)

  Prijavi administratoru

  ma bravo
  :grin

  oko 7 godina prije
 • Sječanje! (Gost)

  Prijavi administratoru

  Prvi bal planinara Dalmacija održan u bivšem hoteli Palace nikad se neće ponovito a zašto? Niti n grupa #Ritima kiše\" niti zraka Sunca ponoviti više neće vratit dostojanstvo šta iz grudi srce tuče iskranošču i bez para šta se vrti a još uvik tu postoji a prolaziš pored njega kao da ga nikad nema a on tu je i ne drijema s osmijehom se podsmijeva jer Nebojše više nema a i snjima nikad više walcer neće da se njiše .Lako li je prodat dušu ko te šiša bivši prijo zvali smo te kad si tribo a sada kote šiša sad imamo svoga \"Miša\".Žwelimo Vam dobru veče i da \"Peko\" ćep otvori Walcerom ples otvori nema veze ča če jedna noga bit u \"Parizu\" a druga u samom \"Rimu\" i to je Vaša dika šta od plesa i planine osta \"Slika.

  oko 7 godina prije
 • :grin :grin :grin
  bravo 155, sjećam se i ja tih dana, u pravu ste!
  Živili!

  oko 7 godina prije
 • zna li dotični predsjednik plesat??????

  oko 7 godina prije
 • Dali zna? (Gost)

  Prijavi administratoru

  A kako nebi zna dotični presjednik plesat cjenjeni goste 188!Ako se imalo razumiš u ples onda bi treba znat kako se danas pleše a to nije baš lako naučit.Ti dašnji koraci su u rutmu muzike za ples nisu ka prije sada moraš veoma vješto nogan se razbacivat a istovremeno rukama još bolje jer nesmiš rukama držat partnericu To ti fantazija od umjetnosti i zato i nema pravoga plesa ko če to sada se učit odnija vrag šalu prema tome pojdi na taj planinski ples pa iskosa snimi pačeš vidit da sam u pravu.

  oko 7 godina prije
 • Ha-ha-ha! Goste 155, zaista imate istančan smisao za humor! Toga nam najviše fali. A dobro je zaigrat i \"poskočice\", to je stari narodni ples ljudi iz kaštelanske Zagore. Bitno da se prisidnik veseli!
  Pokušajte organizirati Večer valcera, sigurno imate dosta istomišljenika, koji će vas i podržati. Ako to \"bude u modi\" u Kaštelima možda i velikodostojnici, oni koji ne znaju valcer, odu na nekakav tečaj plesa, kako bi se mogli pokazat i bili in.Važno je da se prati \"šta je u modi\" u selu, pardon gradu.

  oko 7 godina prije

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_9196
moj komentar obrises a onda ga komentiras..pravi si zaostali kukavicki lazljivi i hvalisavi balkanski komunisticki isprdak..bia i osta....
Gost_9172
.............. sve je na svome mistu ca joj fali ...............?
Gost_3149
Naprotiv , ja neman šta reć protiv mame , . . . , sve je na svome mistu i kako triba
Gost_1212
stavite karte da se može vidit i povečat a ne ovako
Gost_1951
9196 o cemu ti pišes o kojim lažima moja dica ce vracat tude dugove budi realan ostavi proslost jer nisi nit politicar ni povjesnicar a...