I sinoć je bilo zanimljivo na terenima ŠC "Jure Bakotić" u Gomilici, a rezultati su:

"Nevera Postira" – "Kambelovac" 6:3 (2:1)
"Chemolux" – "Fast Food Pajo" 2:3 (0:1)
"CB Balun" – "IL Victum" 1:2 (1:2)

Već u prvoj utakmici dogodila se zanimljiva situacija. Vratari obje ekipe se nisu pojavili tako da su na gol morali stati igrači koji i nisu baš vični tom "poslu". U toj ulozi igrač "Nevere" se bolje snašao, a kako je zbog toga ekipa "Kambelovac" ostala i bez jedine zamjene rezultat je očekivan. Novu priliku ekipa "Kambelovca" će imati već večeras protiv "Konobe Tomić".

U drugoj utakmici momčad "Chemolux"-a se ravnopravno suprotstavila izuzetno jakoj ekipi "Fast Food Pajo" te do samog kraja držala rezultatsku neizvjesnost. Na kraju je presudilo daleko veće iskustvo momčadi "FF Pajo" koji su time izborili prolaz u završnicu turnira. Ekipi "Chemolux"-a preostaje još jedna šansa protiv ekipe "Tim Jelenko".

Posljednja utakmica dana nam je donijela i najzanimljiviji dvoboj. Ekipi "CB Balun" protivnici su bili mlada ekipa "IL Victum" poznatija kao "Vruči Beton" koja je prošle godine došla do četvrt-finala turnira i koja svake godine pokazuje napredak u igri. Iako je "Balun" otvorio utakmicu s pogotkom već u prvim minutama do kraja poluvremena "IL Victum" preokreće rezultat te se na odmor odlazi s njihovom prednošću. Drugo poluvrijeme su obilježile dobre obrane obaju vratara ali i puno propuštenih prilika s obje strane. Na kraju se može reći da je pobijedila sinoć bolja ekipa!

Večeras su na rasporedu tri utakmice:

20:30h "Mesnice Tangar" – "Disco Klub Jaguar"
21:30h "Kambelovac" – "Konoba Tomić Brač"
22:30h "SRCITK Lorosa" – "Staklar"

Dođite i provedite ugodno vrijeme s nama!


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara