U utakmicama odigranima sinoć postignuti su slijedeći rezultati:

"Mesnice Tangar" – "Disco Klub Jaguar" 2:1 (2:0)
"Kambelovac" – "Konoba Tomić Brač" 2:5 (2:1)
"SRCITK Lorosa" – "Staklar" 0:2 (0:1)

Iako su obje ekipe u prvoj utakmici već osigurale prolaz dalje, prva utakmica večeri je bila izuzetno zanimljiva i neizvjesna. "Mesnice Tangar" su na početku bolje otvorile utakmicu i do kraja prvog dijela povele sa 2:0. U drugom poluvremenu "DK Jaguar" podiže razinu igre te pokušava preokrenuti rezultat. Na njihovu žalost i ta razina više nije bila dovoljna da bi se pobijedila sinoć bolja ekipa "Mesnice Tangar".

Druga utakmica večeri je ponovno bila "sukob" mladosti i iskustva u kojoj je na kraju iskustvo odnijelo pobjedu. Iako su mladi igrači ekipe "Kambelovac" na poluvremenu vodili, u drugom dijelu ekipa "Konoba Tomić" vođena odličnim Andrijom Bogdanovićem preokreće rezultat te dolazi do sigurne pobjede uz četiri pogotka Stipe Vrdoljaka.

U posljednjoj utakmici dana smo vidjeli odličan nogomet dviju mladih ekipa. "Lorosa" je imala laganu inicijativu cijelu utakmicu no svoje šanse nisu iskoristili za razliku od ekipe "Staklar" koji su se odlično postavili i čekali greške protivnika. Iz dva brza protunapada su postigli zgoditke te se tako kao prvi u skupini plasirali u daljnje natjecanje. "Lorosa " će imati svoju priliku za prolaz u petak protiv "Torcida TRIAL"

Večeras su na rasporedu dvije utakmice i to:

21:00h "IL Victum" – "CB The Best"
22:00h "Kadeti GOŠK-a" – "Autodijelovi Kelić"

Dobrodošli!


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara