Sinoć su postignuti slijedeći rezultati:

"IL Victum" – "CB The Best" 3:4 (2:2)
"Kadeti GOŠK-a" – "Autodijelovi Kelić" 3:8 (1:5)

U prvoj utakmici večeri vidjeli smo vrhunski nogomet pun prilika, odličnih poteza, žustrine pa čak i nervoze što ne čudi jer su obje ekipe se borile za priliku prolaska dalje u natjecanju. Ekipi "CB The Best" je trebala pobjeda sa dva gola razlike i dali su sve od sebe da to i ostvare. S druge strane ekipa "IL Victum" ni u jednom trenutku nije pokušala braniti rezultat, čak i kad su vodili, već su htjeli otvorenom igrom ostvariti prolaz dalje. To im je i uspjelo na kraju ali s puno muke i prolivenog znoja!

Koliko god je prva utakmica ugrijala atmosferu na tribinama s drugom to već nije bio slučaj. Ekipa "Autodijelovi Kelić" je rutinski "odradila" posao protiv "Kadeti GOŠK-a". Daleko od toga da smo gledali dosadnu utakmicu, naprotiv ali isto tako je bilo vidljivo da su mladi kadeti bliži velikom nego malom balunu. Sve u svemu zaslužena pobjeda "Kelića"

Večerašnji program nam donosi tri utakmice koje će nam dati odgovor koje ekipe u tim skupinama idu dalje, direktno ili preko dodatnih kvalifikacija, a prema rasporedu:

20:00h "HSP Kaštela" – "Torcida Sučurac Trafika Libero"
21:00h "Torcida TRIAL" – "SRCITK Lorosa"
22:00h "IS Deutsche" – "Hrvatski Feniks"

Slobodno dođite, neće biti kiše!


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara