ULTRA EUROPE FESTIVALA
Atraktivna imena i dalje se nastavljaju slijevati na popis ovogodišnje Ultre. Uz do sad najatraktivniji popis središnjeg događanja, posjetitelje opening i closing partija očekuju Sven Vath & friends te Nic Fanciulli i Joris Voorn. Ultra time postaje jedan od svjetski najatraktivnijih festivala elektronske glazbe u svijetu po kvaliteti i širini liste izvođača.

Uz Svena Vatha na otvaranju Ultre u Giraffe Palm House clubu u četvrtak 9. srpnja će nastupiti i Christian burkhardt, Maurizio Schmitz uz atraktivni Reach Visuals. Uvodni party u splitskom klubu predstavljat će uvod u događanja koja slijede tijeko sedmodnevnih događanja ovogodišnje Ultre. Broj ulaznica za Giraffe Palm House Club je ograničen.

Sven Vath započeo je DJ karijeru još sredinom 80-ih. Prvu je priliku dobio 1982. godine na deckovima u poznatom frankfurtskom klubu Dorian Gray. Tamo je održao svoj prvi set (s 18 godina). Njegova glavna karakteristika je uspješno kombiniranje strasti prema glazbi sa smislom za posao, pa tako 1991/2. osniva svoju vlastitu diskografsku kuću pod imenom "EyeQ" , pod čijim imenom izdaje sve svoje solo materijale. Najvažniji dio Svenove karijere svakako je bio susret sa Ralfom Hildenbeutelom (glazbenikom i producentom koji je sudjelovao na projektima Earth Nation, Progressive Attack i drugima) u 1992., koji od tada sudjeluje u radu na Svenovim albumima.

Završni party predstavlja posebnu atrakciju. Biti će održan u srijedu 15. srpnja u Fort Georgeu na otoku Visu gdje će nastupiti Joris Voom i Nic Fanciulli. Ova iznimna lokacija pruža nezaboravan doživljaj i spektakularnu poziciju s pogledm na Jadran. Broj ulaznica je ograničen. Svega 1000 najsretnijih i najbržih ljubtelja vrhunskog provoda imati će priliku uživati u ovom spektaklu u režiji vrhunskih DJ-a i iznimne produkcijske razine. Nic Fanciulli je jedan od predvodnika novog vala DJ-eva. Britanac ima sjajnu perspektivu i mogućnost postati iznimno uspješan i popularan izvođač obzirom na dosadašnje prezentacije i iskazani talent. Uz njega, vrhunsku zabavu na završnom partiju na Visu osiguravat će i Nizozemac, diplomirani arhitekt i jedan od ponajboljih svjetskih producenata i DJ-a elektronske glazbe današnjice - Joris Voorn.

Broj ulaznica za oba partija je limitiran i ograničen na svega 1000 posjetitelja. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni već od 49Eura. Više informacija i rezervacije moguće su putem web stranice www.ultraeurope.com/tickets.

Ovogodišnji Ultra Europe festival trajat će sedam dana (9. do 17 srpnja). Organizatori očekuju posjetu od preko 150 tisuća ljudi iz preko 130 zemalja. Ultra je u svijetu prepoznat kao najveći festival elektronske glazbe što dokazuje i dolazak najvećih imena ovog tipa glazbe, ali izniman interes posjetitelja. Organizatori ističu kako je velika čast za organizatore, izvođače, ali i posjetitelje biti dio ovog prestižnog događanja. Ponovni dolazak nekih od najeminentnijih izvođača koji su bili dio prošlogodišnjeg festivala, ali i nekih novih imena, potvrđuju reputaciju događanja i garantiraju još bolji i uzbudljiviji provod i zabavu.

Uz još više izvođača u line-upu, novosti ovogodišnjeg izdanja su širenje događanja na period od sedam dana. Tijekom navedenog perioda, vrhunska zabava očekuje posjetitelje događanja na splitskom Poljudu te vrhunskih partija na Visu, Braču i Hvaru.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara