Odlična posjećenost nakon otvorenja Gourmeta nastavila se i tijekom tjedna, a splitski Đardin iz dana u dan sve uvjerljivije preuzima ulogu izvrsne lokacije za kavu, ručak, odmor, druženje, koncerte i večernju zabavu.

Do kraja tjedna Gourmet festival uz doručak na travnjaku, brunch i sweet fjaku vas poziva na sljedeće programe i aktivnosti:

SRIJEDA 13.05.
20 – 24 h: Student turbulent club KOCKA

ČETVRTAK 14.05.
11-13 h: „Četvrtak je dan za dar“ – djeca iz vrtića Ružmarin u sklopu edukativnog programa o zdravoj prehrani pripremat će sok od svježih naranača koje je donirao trgovački lanac Ribola, a svi posjetitelji su pozvani da se osvježe uz dobrotvorni prilog. Prikupljena sredstva od svih humanitarnih akcija tijekom Gourmeta bit će uplaćena na žiro račun akcije „Život nema cijenu“ za pomoć Rebeki Radić.
Akcija će se održavati svakog četvrtka na Gourmetu, a svih koji ne uspiju doći do Đardina molimo da pozivom na broj 060 92 02 doniraju 6,25 kuna za operaciju 16-godišnje Primoštenke.

21 – 23 h: „Open air koncert“  - Tribute to Dino Dvornik by Noa & FunkBlasters

PETAK 15.05.
11-13 h: „Live cooking show“ – kuhar restorana „Biser orijenta“, gospodin Yongming Jin demonstrirat će kako pripremati ukusna jela s domaćim povrćem i karakterističnim sastojcima kineske kuhinje koje sve češće pronalazimo i u našim trgovinama,.

21-23 h: „Open air koncert“ – grupa Cubismo.

SUBOTA 16.05.
11-12 h: koncert polaznika škole Josip Hatze
13-20 h:  KLF, DJ session

NEDJELJA 17.05.
21–23 h: „Face puštaju“  (DJ - gost iznenađenja)

Uz domaće, na Gourmetu tijekom svih dana festivala u ponudi su i okusi Makedonije, Italije, Francuske, Rusije, SAD-a, Australije, Kine, Turske i Meksika. Vrlo pozitivne reakcije posjetitelja prate Gourmet od prvog dana, a s još bogatijim programom u tjednima koji slijede vjerujemo da će Đardin i više prirasti srcima Splićana kao idealno mjesto za druženje, okupljanje, glazbu i zabavu!


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara