Croatian English French German Italian Spanish

 

Očekivalo se da će Cubismo rasplesati sve posjetitelje sinoćnjeg koncerta na Đardinu, no iznenadila je brojnost publike najrazličitijih dobnih skupina i modnih stilova.. Je li izvrsnom plesnom raspoloženju Splićana svoj obol dala i južina nije poznato, al ono što ostaje za pamćenje je odlična atmosfera i spontani performansi profesionalnih plesača koje je bio jednak užitak gledati kao i one koji jednostavno 'imaju mota' i ritam ih nosi. 

Prigodno je sinoć na Gourmetu započela s radom i kubanska kućica, a poprilična se gužva stvorila i na preostalima nakon koncerta, kada je hrana iz najrazličitijih zemalja svijeta prešla u fokus posjetitelja.

Inače petak na Gourmetu je prošao uz kulinarski nastup uživo Yongming Jina koji je poprilično zaintrigirao i domaće i strane goste. Večeras KLFM glazba uz live stream, dok je sutra navečer u rasporedu slušaonica: Depeche Mode.

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...