Croatian English French German Italian Spanish

 

Iako su koncerti na Gourmetu najposjećeniji, što je bilo i za očekivati, brojni Splićani i turisti u Đardinu provode i dane i večeri te uživaju u raznovrsnoj hrani i piću, ispijaju jutarnje i popodnevne kave, marendaju i ručaju, a i za kasne večernje obroke sve manje biraju pekarske proizvode već hranu s kućica.

Najava vremenske prognoze za drugu polovicu tjedna kaže „promjenjivo“ pa ćemo vas stoga i o eventualnim promjenama u programu Gourmeta na vrijeme obavijestiti.

UTORAK 19.05.
Od 21 h – DJ Sola

SRIJEDA 20.05.
Od 21 h - „Open air koncert“: Big Bang bend – tribute to Novi val

ČETVRTAK 21.05.
10:30 - 12 h - „Četvrtak je dan za dar“ – svježi sok naranača koje je donirao trgovački lanac Ribola pripremaju djeca iz vrtića Ružmarin. Svi posjetitelji su pozvani da se osvježe uz dobrotvorni prilog, a prikupljena sredstva od svih humanitarnih akcija tijekom Gourmeta bit će uplaćena na žiro račun akcije „Život nema cijenu“ za pomoć Rebeki Radić.
Od 21 h - Sensini

PETAK 22.05.
11-13 h - „Live cooking show“ – makedonski kuhar Dejan Todorovski  predstavlja način pripreme specijaliteta makedonske kuhinje
21-24 h - „Open air koncert“  - Ljetno kino & Mladen Jurčić Max

SUBOTA 23.05.
12 h - Live cooking show  PAN voli hranu: kuharski dvoboj timova koje predvode Željko Neven Bremec i Braco Sanjin. O pobjedniku odlučuju Veljko Barbieri, Domagoj Jakopović Ribafish i predstavnik organizatora.
Od 21h - Clubbing night

NEDJELJA 24.05.
21–23 h - Slušaonica: Diana Ross, James Brown, Stevie Wonder, Marvin Gaye…

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...