hren
 

Iako su koncerti na Gourmetu najposjećeniji, što je bilo i za očekivati, brojni Splićani i turisti u Đardinu provode i dane i večeri te uživaju u raznovrsnoj hrani i piću, ispijaju jutarnje i popodnevne kave, marendaju i ručaju, a i za kasne večernje obroke sve manje biraju pekarske proizvode već hranu s kućica.

Najava vremenske prognoze za drugu polovicu tjedna kaže „promjenjivo“ pa ćemo vas stoga i o eventualnim promjenama u programu Gourmeta na vrijeme obavijestiti.

UTORAK 19.05.
Od 21 h – DJ Sola

SRIJEDA 20.05.
Od 21 h - „Open air koncert“: Big Bang bend – tribute to Novi val

ČETVRTAK 21.05.
10:30 - 12 h - „Četvrtak je dan za dar“ – svježi sok naranača koje je donirao trgovački lanac Ribola pripremaju djeca iz vrtića Ružmarin. Svi posjetitelji su pozvani da se osvježe uz dobrotvorni prilog, a prikupljena sredstva od svih humanitarnih akcija tijekom Gourmeta bit će uplaćena na žiro račun akcije „Život nema cijenu“ za pomoć Rebeki Radić.
Od 21 h - Sensini

PETAK 22.05.
11-13 h - „Live cooking show“ – makedonski kuhar Dejan Todorovski  predstavlja način pripreme specijaliteta makedonske kuhinje
21-24 h - „Open air koncert“  - Ljetno kino & Mladen Jurčić Max

SUBOTA 23.05.
12 h - Live cooking show  PAN voli hranu: kuharski dvoboj timova koje predvode Željko Neven Bremec i Braco Sanjin. O pobjedniku odlučuju Veljko Barbieri, Domagoj Jakopović Ribafish i predstavnik organizatora.
Od 21h - Clubbing night

NEDJELJA 24.05.
21–23 h - Slušaonica: Diana Ross, James Brown, Stevie Wonder, Marvin Gaye…


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara