Croatian English French German Italian Spanish

 

KAKO IZ KRIZE
U srijedu, 20. svibnja, u 9.30 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu  održat će se 4. Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije. Tema foruma je 'Nove razvojne politike: Kako iz krize?'.

Gospodarski forum započet će pozdravnim govorima ravnatelja Rere, Joze Sarača i župana Zlatka Ževrnje, nakon čega slijede izlaganja zamjenika ministra gospodarstva Alena Leverića, Damira Novotnya iz T and MC group, saborskog zastupnika Domagoja Miloševića, potpredsjednika HGK Josipa Zahera, te prof. Ljube Jurčića s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Među temama o kojima će govoriti bit će industrijska i energetska strategija, perspektive oporavka i rasta  hrvatske ekonomije, socijalno-tržično gospodarstvo u Hrvatskoj, deset reformi za razvoj Hrvatske i druge.

U 12.30 sati na rasporedu je okrugli stol pod nazivom: Kako iz krize. Organizator ovog foruma je Rera SD.Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_1301
a štaćeš kada je tako na repertoaru meni ionako nije potreban
Gost_8580
Nijedna ustanova kojoj je vlasnik grad ne plaća najam kao ni mnoge udruge i slični.A što se tiče ove teme što se odjednom uhvatili di s...
Gost_7167
1740 a sta je to lose napisa 7202 Sad ovoga zriba jos i zalit
Gost_2161
bice jako tesko ostat u ligi,puno je igraca otislo,a i mic je otisa,a domazet i barac se vratili u primorac,neznan sto se to dogada,mil...