Nije to bila baš najtoplija večer u posljednje vrijeme, niti je ičim odavala neku posebnost, no zaista je teško prisjetiti se posljednjeg svibanjskog ponedjeljka kada je par stotina ljudi plesalo u centru Splita, na otvorenom.

Brojni naši sugrađani su sinoć prošetali do Đardina, vjerojatno na 'jedno piće', no za pultom ih je dočekao Duple s dobro znanim hitovima Izgubljene generacije pa su mnogi večernju šetnju i 'jedno piće' završili plešući na pozornici Gourmeta, oko fontane, po travnjacima, klupama... Što festival dulje traje, sve manja je razlika u posjećenosti Gourmeta u večernjim satima radnim danom u usporedbi s danima vikenda, pa je u skladu s tim i večernji pogram sve bogatiji.

Tjedni program:

UTORAK 26.05.
21 h – 24 h: Ivan Škvorc – saksofon & Sensini

SRIJEDA 27.05.
21 h  - 24 h: open air koncert Mad Catz

ČETVRTAK 28.05.
10:30 - 12 h: „Četvrtak je dan za dar“– svježi sok naranača koje je donirao trgovački lanac Ribola pripremaju djeca iz vrtića Ružmarin. Svi posjetitelji su pozvani da se osvježe uz dobrotvorni prilog, a prikupljena sredstva od svih humanitarnih akcija tijekom Gourmeta bit će uplaćena na žiro račun akcije „Život nema cijenu“ za pomoć Rebeki Radić.
21 – 24 h: „Open air koncert“:  Dreamers band, tribute to Novi val

PETAK 29.05.
12 – 13h: Live cooking show  PAN voli hranu: kuharski dvoboj timova koje predvode Željko Neven Bremec i Braco Sanjin. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri na čelu s Veljkom Barbierijem.
21-24 h - „Open air koncert“- Swingers band
                 Somersby cocktails party

SUBOTA 30.05.
11 – 12 h: Predstavljanje ruske kulture u suradnji s Konzularnim uredom Ruske Federacije
12 – 14 h: Live cooking show – Ivan Pažanin
21 – 24 h - „Open air koncert“  Repassage

NEDJELJA 31.05.
21–24 h - Slušaonica: Diana Ross, James Brown, Stevie Wonder, Marvin Gaye…


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara