Hrvatski proizvođač obuće Borovo i najveći festival elektroničke glazbe u regiji, Ultra Europe, dogovorili su poslovnu suradnju, u sklopu koje predstavljaju novu, limited edition kolekciju tenisica Startas – Ultra Startas.

Ovogodišnje izdanje festivala Ultra Europe počinje za manje od mjesec dana i očekuje se preko 200.000 domaćih i stranih posjetitelja – potencijalnih promotora tenisica Startas Ultra. Tako suradnja otvara mnoge poslovno - promotivne mogućnosti za oba partnera. Brend Ultre je prisutan na svjetskoj razini te će zasigurno značajno pripomoći jačanju brenda Borovo i Startas diljem svijeta. S druge strane, festival Ultra Europe  dobiva priliku posjetiteljima ponuditi jedinstvenu, iznimno laganu i prozračnu modno-sportsku platnenu tenisicu idealnu za kreiranje imidža koji preferiraju  mladi ljubitelji elektroničke glazbe koji idu ukorak s trendovima.

 

Festival Ultra Europe, najveći glazbeni događaj na ovim prostorima, uspostavio je  zanimljivu suradnju s vodećim domaćim proizvođačem obuće, tvrtkom Borovo iz Vukovara. Naime,  Borovo je pripremio  ekskluzivnu, limited edition kolekciju najdugovječnijeg brenda Startas za festival Ultra Europe. Kolekcija koju potpisuje Iva Ćurković u suradnji s kreativnim timom festivala uključuje 8 modela (4 ženska i 4 muška)  i bit će dostupna na festivalu Ultra Europe, u prodavaonicama Borova u Splitu (Krešimirova 2), Šibeniku, Zadru i Zagrebu (Preradovićeva 16) te kasnije na web shopu.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara