IMPRESIVNIM PARTYJEM ULTRA BEACH NA HVARU ZAVRŠIO OVOGODIŠNJI ULTRA EUROPE
Treće izdanje najvećeg regionalnog festivala elektroničke glazbe Ultra Europe završilo je sinoć spektakularnim partyjem, Ultra Beach, održanom ispred hotela Amfora Grand Beach Resort, na kojem su 5000 najvećih obožavatelja elektroničke glazbe i vrhunskih partyja zabavljali Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano te Oliver Heldens. Ultra Beach je uslijedio nakon ludila na Poljudu, gdje su treću večer obilježili usijana atmosfera, impresivna produkcija i vrhunska glazba, a svojim su se nastupima na poljudskoj ljepotici posebno istaknuli prvi DJ svijeta Hardwell, David Guetta, Nicky Romero i Steve Angello.

Tijekom šest je dana na nekoliko festivalskih pozornica u Splitu i na Hvaru plesalo više od 150.000 posjetitelja iz oko 140 zemalja, a uživali su u više od 250 sati glazbe u izvedbi više od 120 vrhunskih svjetskih DJ-a. Party na Hvaru najviše su pohodili gosti iz Švedske. Norveške i SAD-a, a iz hotela Amfora potvrđuju kako im rezervacije iz SAD-a za vrijeme održavanja Ultra Beach porastu za čak 50 posto.

„Na često pitanje što Ultra Europe na Hvaru čini ekskluzivnim odgovor je prvenstveno sam Hvar, destinacija koja u uskom krugu samog centra grada gostima na dlanu nudi stoljetnu kulturu i tradiciju zaštićenu od UNESCO-a, sam vrh hrvatske gastronomske ponude, mondena kupališta i plaže, te spoj ležernog svakodnevnog života na otoku i vibracija najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija. Vrhunska produkcija festivala zadatak je organizatora, dok je naša uloga uz operativnu podršku organizaciji, pružiti gostima cjelokupni doživljaj destinacije kroz personalizirani pristup, visoke standarde usluga i ekskluzivnu ponudu. To su prepoznala naša glavna emitivna tržišta, pa smo tako i ove godine zabilježili najveći broj gostiju s američkog tržišta,a uz Ujedinjeno Kraljevstvo i Australiju, ove godine iznenađenje je stiglo s brazilskog trista, s kojeg nam je stiglo tri puta više gostiju nego prethodne godine, te su po broju dolazaka na drugom mjestu“, izjavila je Anja Levak, direktorica marketinga i PR-a Sunčanog Hvara.

Organizator festivala Joe Bašić tom prilikom je izjavio: „Izuzetno sam ponosan što je festival Ultra Europe opravdao status najvažnijeg događanja ljetne sezone u regiji. Tijekom tri festivalska dana Poljud je pohodilo više od 140.000 ljudi, a Split se prometnuo u nezaobilaznu destinaciju onih željnih dobrog provoda, ali i vrhunskog turističkog iskustva. Sretni smo što smo posjetiteljima Ultra Europe ove godine osigurali još bolje festivalsko iskustvo te potvrdili status jednog od najboljih svjetskih festivala elektroničke glazbe“

Da festival Ultra Europe zaista donosi najbolje od elektroničke glazbe, potvrđuje i impresivan ovogodišnji line-up u kojem su se, osim već spomenutih izvođača istaknuli i Carl Cox, Axwell & Ingrosso, The Chemical Brothers, Armin Van Buuren, Afrojack i mnogi drugi.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_4205)

    nikome nije smetala zastava sa slovom U pa možemo zaključiti kako onih koji odobravaju ustašluk ima više nego što bi neki voljeli......

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara