Croatian English French German Italian Spanish

 

ZABAVA, DJ, PLES
Druga sezona glazbe i plesa na Barbarincu, otoku ljubavi, u organizaciji Underground Controla, započinje ovog petka, 24. srpnja, nastupom poznatog amsterdamskog DJ-a i producenta Stevea Rachmada.

Za ovog glazbenika često kažu da je najzapadnija točka Europe prema Detroitu, jer je progresivni zvuk iz  80-ih i 90-ih godina prizvukom i atmosferom svojih izdanja, preko Atlantika doveo na europske plesne podije. Na glazbenoj sceni djeluje već tri desetljeća, a do sada je nastupao u stotinama klubova diljem svijeta.

Osim Rachmada ove će noći na Barbarincu nastupiti i mlada producentska zvijezda DJ Jock, kao i Lushi sa splitske etikete Acilectro te Miro iz Underground Controla.

Početak cijelog događanja je između 22 i 23 sata, a trajat će do subotnjeg jutra, kako su kazali organizatori, kada se sunce visoko digne na nebu.
Za sve, koji ovu vrelu noć žele provesti na Barbarincu bit će organiziran taksi brod sa Stinica, a Kaštelani će, kako je to bilo i lani, stići svojim brodicama. Ulaznica se može kupiti na maoni na ulazu na otočić, a cijena joj je ove godine 80 kuna.

Iz Underground Controla informirali su nas kako će ove godine biti održane još tri ovakve zabave, i to jedna u kolovozu i dvije u rujnu. U rujnu će na Barbarincu organizirati i posebnu ribarsku feštu, kako su kazali, velikih razmjera.
Koga će publika imati priliku ovog ljeta sve čuti na Barbarincu, još nije potvrđeno, no, kako kažu organizatori, bit će ugodnih iznenađenja, ali prvenstveno odlične glazbe i zabave.Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_1301
a štaćeš kada je tako na repertoaru meni ionako nije potreban
Gost_8580
Nijedna ustanova kojoj je vlasnik grad ne plaća najam kao ni mnoge udruge i slični.A što se tiče ove teme što se odjednom uhvatili di s...
Gost_7167
1740 a sta je to lose napisa 7202 Sad ovoga zriba jos i zalit
Gost_2161
bice jako tesko ostat u ligi,puno je igraca otislo,a i mic je otisa,a domazet i barac se vratili u primorac,neznan sto se to dogada,mil...