BIT ĆE DONIRANO 450 TISUĆA KUNA
Nakon što je tvrtka Cemex donirala oko 650 tisuća kuna sportskim klubovima s ovog područja, otvoren je natječaj i za kategorije poput zdravlja, okoliša, kulture, edukacije i razvoja zajednice, za što će se izdvojiti oko 450 tisuća kuna.

Natječaj pod nazivom „Program doprinosa razvoju društvene zajednice“ upravo je u tijeku i otvoren je za prijave do 20. lipnja 2011. godine.
Pobjednici ovog natječaja biti će poznati u rujnu, a pri odabiru pobjedničkih projekta tvrtka vodi računa da 70 posto sredstava dodijeli lokalnim organizacijama, odnosno onim djelovima Hrvatske gdje Cemex ima svoje proizvodne pogone, a 30 posto nacionalnim.
Cemex će tako kroz svoj program dopirnosa razvoju lokalne zajednice, u šest različitih kategorija, dodijeliti više od milijun kuna.

Potporu Cemexa ove su godine dobili Judo klub Dalmacijacement, Streljačko društvo Dalmacijacement, Nogometni klub Solin, Gradski šahovski klub Mravince-Cemex, Odbojkaški klub Kaštela-Dalmacijacement te Hrvatski nogometni klub Jadran, i to za klubovi dobar program rada s mladima jer je, prema riječima predjednika Cemexove uprave Trpimira Renić, to jedan od važnih preduvjeta razvoja lokalne zajednice.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 


  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska