Croatian English French German Italian Spanish

 

ZAJEDNIČKA RIBARSTVENA POLITIKA EU I BUDUĆNOSTI RIBARA U REPUBLICI HRVATSKOJ
Ured za informiranje Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, organizira konferenciju pod nazivom „Zajednička ribarstvena politika EU i budućnosti ribara u Republici Hrvatskoj“.

Kako je problem ribara i ribarstva aktivno polemiziran u Republici Hrvatskoj, ne samo na nacionalnoj nego i na europskoj razini, tako je Ured za informiranje Europskog parlamenta odlučio organizirati ovo javno događanje koje će okupiti relevantne predstavnike instititucija Europske unije, državnih institucija Republike Hrvatske, međunarodnih i domaćih stručnjaka, predstavnika akademske zajednice, kao i udruženja malih i velikih ribara te drugih relevantnih dionika kako bi se potaknula dodatna javna rasprava i ponudila platforma za dijalog o temi ribarstva u RH i Zajedničke ribarstvene politike EU.

Konferencija će se održati u Splitu u hotelu Raddison Blu Resort, Put Trstenika 19, u petak 19. lipnja, s početkom u 10 sati, a na konferenciji će govoriti: Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede Republike Hrvatske; Fabrizio Donatella, Generalna Uprava za pomorstvo i ribarstvo, Europska komisija; hrvatski zastupnici u Europskom parlamentu Ruža Tomašić, Davor Škrlec i Tonino Picula; predstavnici Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske Ante Mišura i Milivoj Zorić; predstavnica ribarskog sektora RH Dr. sc. Krstina Mišlov; Dr. sc Nedo Vrgoč, Institut za Oceanografiju i ribarstvo u Splitu; Prof. dr. sc. Ante Soldo, Sveučilišni Odjelu za studije mora Sveučilišta u Splitu; Mato Oberan, Ceh ribara pri Hrvatskoj obrtničkoj komori; Prof. dr. sc. Josip Faričić, Udruga 'Otočni sabor' i Lucas Bosser, Conference of Peripheral Maritime Regions.

Komentari (6)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_6937
a kome se moramo javiti,di je taj obrazac
Gost_9196
moj komentar obrises a onda ga komentiras..pravi si zaostali kukavicki lazljivi i hvalisavi balkanski komunisticki isprdak..bia i osta....
Gost_9172
.............. sve je na svome mistu ca joj fali ...............?
Gost_3149
Naprotiv , ja neman šta reć protiv mame , . . . , sve je na svome mistu i kako triba
Gost_1212
stavite karte da se može vidit i povečat a ne ovako

Pokrovitelj rubrike Cemex Hrvatska