hren
 

ZAJEDNIČKA RIBARSTVENA POLITIKA EU I BUDUĆNOSTI RIBARA U REPUBLICI HRVATSKOJ
Ured za informiranje Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, organizira konferenciju pod nazivom „Zajednička ribarstvena politika EU i budućnosti ribara u Republici Hrvatskoj“.

Kako je problem ribara i ribarstva aktivno polemiziran u Republici Hrvatskoj, ne samo na nacionalnoj nego i na europskoj razini, tako je Ured za informiranje Europskog parlamenta odlučio organizirati ovo javno događanje koje će okupiti relevantne predstavnike instititucija Europske unije, državnih institucija Republike Hrvatske, međunarodnih i domaćih stručnjaka, predstavnika akademske zajednice, kao i udruženja malih i velikih ribara te drugih relevantnih dionika kako bi se potaknula dodatna javna rasprava i ponudila platforma za dijalog o temi ribarstva u RH i Zajedničke ribarstvene politike EU.

Konferencija će se održati u Splitu u hotelu Raddison Blu Resort, Put Trstenika 19, u petak 19. lipnja, s početkom u 10 sati, a na konferenciji će govoriti: Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede Republike Hrvatske; Fabrizio Donatella, Generalna Uprava za pomorstvo i ribarstvo, Europska komisija; hrvatski zastupnici u Europskom parlamentu Ruža Tomašić, Davor Škrlec i Tonino Picula; predstavnici Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske Ante Mišura i Milivoj Zorić; predstavnica ribarskog sektora RH Dr. sc. Krstina Mišlov; Dr. sc Nedo Vrgoč, Institut za Oceanografiju i ribarstvo u Splitu; Prof. dr. sc. Ante Soldo, Sveučilišni Odjelu za studije mora Sveučilišta u Splitu; Mato Oberan, Ceh ribara pri Hrvatskoj obrtničkoj komori; Prof. dr. sc. Josip Faričić, Udruga 'Otočni sabor' i Lucas Bosser, Conference of Peripheral Maritime Regions.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_8053)

  Sad če van dat brodove na daljinski na baterije pa čete moč doma iz naslonjača vatat ribu

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1175)

  Valjalo bi Vama dati pravopisni priručnik.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8053)

  A ti si sigurno učitelj hrvatskog jazika

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3180)

  Prvo, učitelj je pojam za nastavnika razredne nastave, a osobe koje predaju predmetnu nastavu, kao što je npr. hrvatski jezik, su nastavnici ili profesori. Drugo, ne treba biti nikakav stručnjak za zaključiti o Vašem pravopisu, Vaš tekst sve govori.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1164)

  Znači po tvom da si ti pametniji od mene.A ja mislim da sam ja pametniji i kulturniji od tebe jer se ne pravim važan i da nikog ne ispravljam. Patiš da si pametan ali mi se čini.....

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7200)

  Eto vidite kako se može ispravno pisati kad se hoće. Vjerojatno je teško biti podvojena ličnost. I valjda Vam je jasno da ste Vi ovdje onaj koji se pravi pametan i time se hvali. Sretno.

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska