Croatian English French German Italian Spanish

 

PRESELJENJE IZ DUGOPOLJA
Prema službenim najavama, tvrtka METRO Cash & Carry Hrvatska, od sredine travnja imat će svoj prodajni centar u Kaštel Sućurcu, uz brzu cestu, na prostoru gdje je nekada djelovala tvrtka Baumax.

- Prateći kontinuirano potrebe profesionalnih kupaca s područja Splitsko-dalmatinske županije, tvrtka METRO Cash & Carry Hrvatska prepoznala je preseljenje veleprodajnog centra iz Dugopolja u Kaštel Sućurac kao strateški važnu odluku da asortimanom i uslugama bude bliže svojim profesionalnim, posebice HoReCa, kupcima sa splitsko-dalmatinskog područja – kazala je o razlozima preseljenja na kaštelansko područje, Nika Blažević iz METRO-a.

METRO Cash & Carry u Hrvatskoj je počeo poslovati krajem 2001. godine, a prvi veleprodajni centar otvorili su u Zagrebu, nakon čega i u Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli i Varaždinu. Kako njihove statistike pokazuju, bilježe stalan porast broja novih kupaca i poslovnih partnera.

Površina novog METRO  centra u Kaštelima iznosi  gotovo 6000 metara četvornih, uskoro se očekuje tehnički pregled, a kako smo naveli, sredinom travnja i službeno će otvoriti svoja vrata na novoj lokaciji.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara


Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska