Croatian English French German Italian Spanish

 

PRESELJENJE IZ DUGOPOLJA
Prema službenim najavama, tvrtka METRO Cash & Carry Hrvatska, od sredine travnja imat će svoj prodajni centar u Kaštel Sućurcu, uz brzu cestu, na prostoru gdje je nekada djelovala tvrtka Baumax.

- Prateći kontinuirano potrebe profesionalnih kupaca s područja Splitsko-dalmatinske županije, tvrtka METRO Cash & Carry Hrvatska prepoznala je preseljenje veleprodajnog centra iz Dugopolja u Kaštel Sućurac kao strateški važnu odluku da asortimanom i uslugama bude bliže svojim profesionalnim, posebice HoReCa, kupcima sa splitsko-dalmatinskog područja – kazala je o razlozima preseljenja na kaštelansko područje, Nika Blažević iz METRO-a.

METRO Cash & Carry u Hrvatskoj je počeo poslovati krajem 2001. godine, a prvi veleprodajni centar otvorili su u Zagrebu, nakon čega i u Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli i Varaždinu. Kako njihove statistike pokazuju, bilježe stalan porast broja novih kupaca i poslovnih partnera.

Površina novog METRO  centra u Kaštelima iznosi  gotovo 6000 metara četvornih, uskoro se očekuje tehnički pregled, a kako smo naveli, sredinom travnja i službeno će otvoriti svoja vrata na novoj lokaciji.Komentari (9)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_1301
a štaćeš kada je tako na repertoaru meni ionako nije potreban
Gost_8580
Nijedna ustanova kojoj je vlasnik grad ne plaća najam kao ni mnoge udruge i slični.A što se tiče ove teme što se odjednom uhvatili di s...
Gost_7167
1740 a sta je to lose napisa 7202 Sad ovoga zriba jos i zalit
Gost_2161
bice jako tesko ostat u ligi,puno je igraca otislo,a i mic je otisa,a domazet i barac se vratili u primorac,neznan sto se to dogada,mil...

Pokrovitelj rubrike Cemex Hrvatska