hren
 

AKTIVNOSTI PODUZETNIČKOG CENTRA KAŠTELA
Poduzetnički centar Kaštela uputio je poziv zainteresiranima za sudjelovanje na radionici „Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja?“, koja će se održati tijekom mjeseca svibnja.

Poduzetnički centra Kaštela u suradnji s HBOR-om tijekom svibnja održat će besplatnu radionicu za poduzetnike pod nazivom “Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja?”.
Svi zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da se jave osobno u Poduzetnički centar ili na telefon: 021 611 310  kako bi rezervirali svoje mjesto jer je broj sudionika na radionici ograničen. Točan termin radionice objavit će naknadno.

Poduzetnički centar Kaštela ujedno je ovih dana potpisao dugoročnu suradnju s Ekonomskim fakultetom u Splitu, čime je postao partnerska institucija za pružanje stručne prakse studentima ovog fakulteta.
Prvi studenti će koristiti mentorstvo Poduzetničkog centra Kaštela u akademskoj godini 2016./2017. kada će stručna praksa biti izborni predmet na trećoj godinu preddiplomskih studija i drugoj godini diplomskih studija.
Cilj ovakvog partnerstva je unaprjeđenje praktičnih znanja i vještina studenata, socijalno sazrijevanje kao i povećanja njihovih kompetencija i zapošljivost.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • naš takujin u tuđin rukan (Gost_5969)

  to je tribalo puno ranije pokrenit; dok je svit jema pinezi ;) a za koga sad? ;)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4151)

  Da "radionicu". Automehanicarsku?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4151)

  Predavanje je tocan izraz - pocelo se stvarno pretjerivat sa silovanjem jezika

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska