Croatian English French German Italian Spanish

 

AKTIVNOSTI PODUZETNIČKOG CENTRA KAŠTELA
Poduzetnički centar Kaštela uputio je poziv zainteresiranima za sudjelovanje na radionici „Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja?“, koja će se održati tijekom mjeseca svibnja.

Poduzetnički centra Kaštela u suradnji s HBOR-om tijekom svibnja održat će besplatnu radionicu za poduzetnike pod nazivom “Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja?”.
Svi zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da se jave osobno u Poduzetnički centar ili na telefon: 021 611 310  kako bi rezervirali svoje mjesto jer je broj sudionika na radionici ograničen. Točan termin radionice objavit će naknadno.

Poduzetnički centar Kaštela ujedno je ovih dana potpisao dugoročnu suradnju s Ekonomskim fakultetom u Splitu, čime je postao partnerska institucija za pružanje stručne prakse studentima ovog fakulteta.
Prvi studenti će koristiti mentorstvo Poduzetničkog centra Kaštela u akademskoj godini 2016./2017. kada će stručna praksa biti izborni predmet na trećoj godinu preddiplomskih studija i drugoj godini diplomskih studija.
Cilj ovakvog partnerstva je unaprjeđenje praktičnih znanja i vještina studenata, socijalno sazrijevanje kao i povećanja njihovih kompetencija i zapošljivost.

Komentari (3)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...

Pokrovitelj rubrike Cemex Hrvatska