hren
 
ZAGREB - Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje na svojoj zadnjoj sjednici dalo je suglasnost Hrvatskom fondu za privatizaciju za prodaju dionica splitskog Dalmacijavina i Adriachema Kaštel Sućurac raspisivanjem javnog poziva iz portfelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Na istoj sjednici Upravno vijeće Zavoda donijelo je odluku o davanju suglasnosti ravnatelju HZMO-a za potpis ugovora o pretvaranju potraživanja Zavoda u vlasnički udjel dionica u društvu Duhan, Slatina i otpis dijela potraživanja prema tom društvu.

Upravno vijeće pohvalilo je poboljšanje ažurnosti u rješavanju predmeta, odnosu prema građanstvu, gdje su prigovori građana smanjeni ispod jedan posto u odnosu na broj predmeta u postupku.

Istaknuta je i izuzetna uspješnost pri realizaciji projekata Vlade, kao što su provedbe Zakona o provedbi Odluke Ustavnog suda RH od 12. svibnja 1998., uvođenje elektroničkog poslovanja u Zavodu (e-Mirovinsko - usluge e-prijave) i projekta HITRO.hr.

Istaknuto je i da je Državna revizija prilikom kontrole poslovanja za 2005. godinu ove godine prvi put ocijenila poslovanje Zavoda vrlo pozitivnim te je donijela bezuvjetno mišljenje. 

Izvor: Jutarnji.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska