Croatian English French German Italian Spanish

 

Godinu i pol nakon otvaranja stečaja napokon je procijenjena imovina Kaštelanskih staklenika. Ta posrnula državna tvrtka vrijedi gotovo 350 milijuna kuna.

Jedina građevinska parcela koja se može prodati rezervirana je za širenje splitske zračne luke, ali problem je što kupac trenutačno nema novca. Ipak, od rasprodaje imovine vrijedne 350 milijuna kuna, u cjelini ili parcijalno, neće se odustati - jer samo tako država radnicima može isplatiti 50 milijuna kuna duga.

Kupaca, međutim, zasad nema, vjerojatno zato što je većina zemljišta visokokvalitetno obradivo tlo, a to podrazumijeva nastavak poljoprivredne djelatnosti.

No ima zainteresiranih za zakup.

 

Izvor : HRT

Komentari (25)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...

Pokrovitelj rubrike Cemex Hrvatska