hren
 

OD KREATIVNIH INDUSTRIJA DO TURIZMA POSEBNIH INTERESA
Sedmi gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije na kojem će glavne teme biti ekonomija doživljaja, kreativne industrije i turizam posebnih interesa, održat će se u srijedu, 16. svibnja, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, u organizaciji javne ustanove RERA i Splitsko – dalmatinske županije.

Sve započinje u 9.15 sati prijavama sudionika, koje će biti zaključene 15 minuta kasnije, nakon čega slijedi otvaranje Gospodarskog foruma.

Prva izlaganja slijede u 10 sati, a prvi izlagači su Ivana Nikolić Popović, predsjednica HKKKKI, sa temom „ Projekt Ilica – kreativna ulica“, Iva Silla iz Secret Zagreb koja će govoriti o temi „Razgledi gradova – iskustva iz tajnog Zagreba“  te Iva Uščumlić iz Taste  of Croatia i tema „Etnogastro mamci za dobre goste“.

U drugom dijelu izlaganja, koje započinje u 11.15 sati, sudjelovat će Silvija Jacić, koja će govoriti o Centru za promociju mediteranske prehrane u tradicijskoj konobi Spacio Matika – Ekomuzej Batana u Rovinju, Lilijana Madjar koja će sve upoznati s Regionalnim centrom kreativne ekonomije ljubjanske urbane regije te arhitekt Dinko Peračić s temom „ Novi prostori za kulturu i umjetnost“.

Gospodarski forum završit će panel diskusijom „Kreativna ekonomija – Kreativna EU – Mreža kreativnih gradova“.


KOMENTARI:

 


  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska