hren
 

OVE SRIJEDE U SV. JURJU
CEMEX Hrvatska otvorio je vrata svoje tvornice Sv. Juraj svim sugrađanima, susjedima i prijateljima s namjerom da im se pobliže predstavi te da im pokaže što i kako radi. Iako je zbog kiše morao biti otkazan veliki broj za danas planiranih aktivnosti, CEMEX-ovi gosti u dobrom su raspoloženju uživali u druženju s rukovoditeljima i zaposlenicima tvrtke.

„Tvornica je oduvijek dobar partner Gradu Kaštelima, tvornica je oduvijek živjela s Kaštelima i Kaštelani s tvornicom. Prvi put sam unutar samog kruga tvornice i zaista sam zadivljen ovim zelenim površinama i izgledom tvornice. Iako je kišni dan koji nam je malo pokvario ugođaj i obilazak same tvornice, stvarno je fascinantno biti ovdje“, komentirao je Grgica Benutić, zamjenik gradonačelnika Grada Kaštela.

„Naša usmjerenost prema održivom poslovanju, odnosno poslovanju koje ne vodi računa samo o financijskom rezultatu, nego i o zahtjevima za očuvanjem okoliša, i uz puno uvažavanje potreba zajednice u kojoj poslujemo, ostaje osnovna odrednica našeg poslovanja. Otvaranje vrata naših pogona prilika je da još jednom potvrdimo svoju otvorenost, kao i namjeru da izgrađujemo skladne odnose sa svim našim dionicima“, izjavio je direktor CEMEX-a Hrvatska, Velimir Vilović.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

 


  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska