hren
 

CEMEX je danas objavio da je njegovom digitalnom platformom CEMEX Go pokrivena gotovo četvrtina tvrtkine baze kupaca diljem svijeta. CEMEX Go transformira iskustvo više od 10.000 kupaca na tri kontinenta i predvodi digitalnu transformaciju u globalnoj industriji građevinskih materijala.

CEMEX na temelju iskustava kupaca kontinuirano unaprjeđuje CEMEX Go dodavanjem novih mogućnosti koje kupcima nude personaliziranije iskustvo zahvaljujući unaprjeđenoj iskoristivosti i analitici. Uz pomoć digitalne tehnologije, kupci mogu povećati operativnu učinkovitost i konkurentnost te istovremeno stvarati veću vrijednost za svoje poslovanje.

„Kao kupcu izuzetno mi je važno održavati komunikaciju koju nudi CEMEX Go u smislu učinkovitosti i brzine na licu mjesta. Riječ je o apsolutno potpunom rješenju“, rekla je Marcela Guajardo iz tvrtke Blokasa, korisnica platforme CEMEX Go iz Meksika.

„CEMEX Go postavlja novi standard u pružanju vrhunskog korisničkog iskustva u industriji građevinskih materijala. Vrlo smo ponosni na činjenicu da smo prešli važnu granicu od više od 10.000 zadovoljnih kupaca koji koriste CEMEX Go u svega sedam mjeseci od njegova pokretanja“, rekao je glavni izvršni direktor CEMEX-a Fernando A. González. „Nastavit ćemo predvoditi digitalnu transformaciju u svojoj industriji primjenjujući najnovije tehnologije u korist svih naših kupaca diljem svijeta.“

„CEMEX Go je u potpunosti cjelovito rješenje koje „olakšava život“ projektnim timovima i ljudima u računovodstvu“, rekao je Mike Sprecher iz tvrtke Nibbi Concrete, korisnik platforme CEMEX Go iz SAD-a.

CEMEX Go trenutačno je dostupan u Meksiku, Sjedinjenim Američkim Državama, Kolumbiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Njemačkoj, a očekuje se da će u nadolazećim tjednima biti pokrenut na polovici tržišta tvrtke. Do kraja 2018. godine očekuje se da će biti dostupan u svim područjima u kojima CEMEX posluje i usluživati približno 45.000 kupaca.

CEMEX Go nudi potpunu digitalnu lepezu usluga koja kupcima omogućuje obavljanje više poslova u kraćem vremenu pojednostavljujući njihove transakcije i komunikaciju s CEMEX-om, smanjujući administrativno opterećenje za kupce i ostavljajući im više vremena da se usredotoče na strateška poslovna pitanja. Putem integrirane platforme kupci mogu komunicirati s CEMEX-om u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta, služeći se s različitim uređajima.

CEMEX Go pokriva cjelokupno korisničko iskustvo. Uz CEMEX Go kupci mogu vršiti narudžbe, pregledavati povijest svojih transakcija, pratiti svoje pošiljke u stvarnom vremenu s pomoću GPS-a, primati trenutačne obavijesti o statusu svojih narudžbi, mijenjati svoje narudžbe i uživati u potpunoj vidljivosti i transparentnosti svih informacija koje su im potrebne za bolje upravljanje poslovanjem. Aktivnosti za koje su im nekada bili potrebni sati sada mogu obaviti u svega nekoliko minuta.

CEMEX svoju sveobuhvatnu digitalnu transformaciju provodi uz podršku dugogodišnjih partnera, IBM-a i NEORIS-a. CEMEX se koristi prednostima stručnosti, inovacija i najmodernijih informatičkih tehnologija obiju tvrtki kako bi isporučio revolucionarna rješenja koja kupcima pružaju vrhunsko korisničko iskustvo.

CEMEX Go je CEMEX-ov projekt iz domene istraživanja, inovacija i poslovnog razvoja koji je dio globalne mreže za suradnju na istraživanju i razvoju a koju predvodi CEMEX Research Center, sa sjedištem u Švicarskoj.

CEMEX je globalna tvrtka za proizvodnju građevinskih materijala koja pruža visoko kvalitetneproizvode i pouzdane usluge kupcima i zajednicama u više od 50 zemalja. CEMEX ima bogatu povijest unaprjeđivanja dobrobiti kupaca koje uslužuje s pomoću inovativnih građevinskih rješenja, napredaka u učinkovitosti i rada na promicanju održive budućnosti. Doznajte više na: www.cemex.com.


KOMENTARI:

 


  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska