hren
 

POZIV ČLANOVIMA
Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Udruženja obrtnika Kaštela, organizira sjednicu koja će se održati  u utorak, 6. studenog,  u 12 sati, u prostorima Udruženja obrtnika Kaštela, na adresi Braće Radić 1a u Kaštel Sučurcu, a zbog važnosti jedne od  tema pozvali su sve članove da istoj nazoče.

- Nova Odluka  o izmjenama  i dopunama Odluke o dodjeli na korištenje javnih površina kojom se vlasnicima ugostiteljskih terasa odnosno štekata na javnim površinama  nalaže da su dužni, sukladno odredbama, postaviti odgovarajuću tendu o vlastitom trošku, dovela je do cijelog niza otvorenih pitanja.

Kako bi ugostitelje upoznali s onim što se od njih traži prema navedenoj Odluci, ali i da dobijemo odgovore na neka pitanja, primjerice o određivanju vrste tendi, razlozima i financiranju istih, organizirali smo održavanje ove sjednice te se nadamo da će se ugostitelji odazvati u što većem broju, jer ipak radi se o zaštiti i provedbi naših prava i obveza – kazao je predsjednik Ceha, Ivan Kovač.

Prema najavama sjednici će nazočiti i predstavnici Grada i nadležnih službi, koji bi  ugostiteljima trebali dati odgovore na pitanja i dodatna objašnjenja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska