Ovih dana u javnim glasilima oglašena je druga elektronička javna dražba na kojoj se prodaje industrijski kompleks u Kaštel Sućurcu, ukupne površine zemljišta 32.485 metara četvornih, a radi se o zemljištu, gospodarskoj zgradi, pomoćnoj zgradi, putu i ostalim dijelovima nekadašnje tvrtke Remont.

- Po prostornom planu, zemljište je industrijske namjene. Lokacija kompleksa je izuzetna, smješten pored cementare Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu. Blizina grada Splita, Solina, Trogira, autoputa te Zračne luke Split. Zemljište s izuzetnim razvojnim potencijalom i atraktivna investicijska prilika – stoji u popratnom opisu zemljišta i objekata koji se prodaju.

Navedeno zemljište, objekti i ostale nekretnine bile su dugo godina u vlasništvu tvrtke Remont, koja se bavila proizvodnjom metalnih konstrukcija i sličnih predmeta. Prije 20-ak godina tvrtka je prošla niz problema u poslovanju, a mijenjala je i vlasnike poput Konstruktor – inženjeringa. Nakon nekoliko godina, točnije 2012. godine započinju problemi i u Konstruktor – inženjeringu, a slijedom svih problema tvrtka se našla u stečaju.
Prije nekoliko godina na javnim dražbama prodavala se pokretna imovina Remonta poput strojeva, alata i vozila, a na red su stigle i nekretnine nekadašnje tvrtke.

Utvrđena  vrijednost zemljišta i objekata je 30.410.000 kuna, no kako se nekretnine nisu prodale na prvoj dražbi, početna cijena na novoj dražbi iznosi 15.205.000 kuna, dok će iznos dražbenog koraka biti 20.000 kuna.

Rok za uplatu  jamčevine u iznosu 1.000.000 kuna je 8. veljače ove godine, do kada jamčevina  mora biti evidentirana na računu Financijske agencije.
Jamčevina se uplaćuje  na poseban račun Agencije i to IBAN:HR3323900011300028779 Primatelj: Financijska agencija, Model: HR35. Uplatiteljom jamčevine smatrat će se osoba čiji je OIB naveden u pozivu na broj uplate. Za uplate doznačene iz inozemstva obvezno je u opisu plaćanja navesti PNB ili OIB uz ID nadmetanja.
Ova  elektronička javna dražba provodi se pod jedinstvenim  identifikatorom  broj: 25795.

Podaci o mjestu i vremenu razgledavanja nekretnine, mogu se dobiti u dogovoru sa stečajnim upraviteljem Franom Krištom, na mobitel broj 098/254-563.
Za više detalja i informacija o samoj dražbi i vremenu održavanja, zainteresirani upite mogu poslati putem kontakt maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska