hren
 

ZAKAZANA NOVA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
Čak 18 točaka dnevnog reda naći će se pred gradskim vijećnicima u četvrtak 20. prosinca u 16 sati, na 48. sjednici Gradskog vijeća Kaštela, a među njima je i prijedlog proračuna za slijedeću godinu te pojedini programi javnih potreba.

Osim proračuna i programa javnih potreba vijećnici će raspravljati i odlučivati i o planu mreže dječjih vrtića, sufinanciranju prijevoza građana, financiranju političkih stranaka, programu održavanja komunalne infrastrukture, programu građenja objekata komunalne infrastrukture, o prijedlogu izmjene Odluke o komunalnom doprinosu, novim članovima Savjeta mladih i novom članu Upravnog vijeća Gradske knjižnice te drugim temama.

Na sjednici će o planu gradnje komunalnih vodnih građevina govoriti i predstavnici poduzeća Vodovod i kanalizacija.


KOMENTARI:

Stari Komentari (11)

 • (Gost_8203)

  Kakve su to komunalne i vodne građevine?<br />Di mogu građani davati svoje suvisle i dobronamjerne prijedloge o gore navedenim pitanjima. I ako mogu, oće li ih itko razmatrat i eventualno uvažavat ako budu stvarno dobri i izvedivi. Mislim da bi time svi profitirali.<br />Imam odmah jedan prijedlog, a taj je da se političke stranke same snađu za financiranje. Sve ostalo gore navedeno može ić iz gradskog proračuna, šta je sasvim i u redu i očekovano.<br />Plitičari neka sebi nađu sponzore i tako dokažu svoju sposobnost, ali i neovisnost u djelovanju koje svakako triba bit usmjereno dobru zajednice, a ne osobnom dobru,

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1168)

  sve prijedloge dati nekome od vijećnika da ih iznese na GV. To im je dužnost kao naših zastupnika

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5152)

  [quote name="Gost_1168"]sve prijedloge dati nekome od vijećnika da ih iznese na GV. To im je dužnost kao naših zastupnika[/quote]<br />A koliko je to vijećnika aktivno? Ima ih šta samo klimaju glavom, a takvih je većina.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3144)

  pa na prosloj sjednici su bile iste teme o kojima su mudrovali

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9801)

  Ma ćuj goste 2179 ako oni to dobiju misečno onda u redu.Ako to dobiju svaki dan kad im je sjednica onda je to strašno to jest zločin.

  oko 7 godina prije
 • narod (Gost_8117)

  kad vjećnici govore, onda mudruju, a kad ne govore onda poslušno kimaju glavom. Drugi bi tili davat prijdloge, a nisu u stanju niti saznat kome bi ih tribali davat. J...eš demokraciju kad su narod ovce.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8097)

  vi i vaše vijećanje...više ce vas grad morat platit za dvosatno dangubljenje tu nego sta ce te koristit gradu! NAPRAVITE 20 SJEDNICA PA PO SVAKOJ 1000kuna i ETO LIPE SVOTE ZA NASE MARLJIVE VIJEĆNIKE!!<br />Sramite se!!

  oko 7 godina prije
 • cf (Gost_2441)

  preko 3 milijarde kuna za 21 g onisu imali na raspolaganj prvosnji i sadasnji politicari grada kastela svesu pojeli popili i toje to stasu napravili nista dije jos novac stasu dobili od drzave tosuti nesritni politicari svece unistit pokrast rasprodat pogledajte vladu r hrvatske kakose ponasaju sabor isto tosu lijecine neznalci

  oko 7 godina prije
 • fetivis (Gost_9952)

  Samo naprijed. 7 Kastela 7 labudova.A ko ovo moze platiti??????? Ma mi ovo placamo.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2122)

  Nisu činili ništa cilu godinu,nije i se ni vidilo, a sad su svaki dan u javnosti.Fuj.Sakrijte se ka i dosad.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2122)

  7 čudovišta

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij