hren
 

VIJEĆNICI I UPRAVNO VIJEĆE GKK NAPOKON SLOŽNI
Nakon nešto više od tri godine Gradsko vijeće napokon je završilo priču o ravnatelju Gradske knjižnice Kaštela pa će tako, prema odluci većine vijećnika, u slijedećem razdoblju od četiri godine, funkciju ravnateljice ove gradske ustanove obnašati Renata Dobrić.;

Priča o izboru ravnatelja Gradske knjižnice Kaštela započela je krajem 2009. godine odlaskom dotadašnjeg ravnatelja Hrvoja Budiše. Nakon toga za v.d. ravnateljice imenovana je Sonja Jurat, koja je je tu dužnost obavljala za vrijeme raspisivanja čak pet natječaja.

Prva četiri natječaja su poništena, kako zbog neslaganja Gradskog vijeća s odlukom o izboru Upravnog vijeća ili zbog proceduralnih pogrešaka. Nakon petog natječaja Upravno vijeće GKK jednoglasno se složilo da Gradskom vijeću predloži zaposlenicu Gradske knjižnice Kaštela Renatu Dobrić, koja je, prema njihovim zaključcima, udovoljavala sve uvjete natječaja te od četiri prispjele prijave ponudila najbolji i najcjelovitiji program.

O tijeku provedbe natječaja te razlozima zbog kojih je Upravno vijeće izabralo Renatu Dobrić, vijećnicima je obrazložio predsjednik Upravnog vijeća Mate Šimundić.

Osim zamjerke SDP-ovca Filipa Plećaša, upućene resornom Upravnom odjelu zbog činjenice da je Upravno vijeće radilo samo s četiri člana, jer peti član nije bio imenovan, ostali vijećnici nisu imali primjede na ovaj izbor Upravnog vijeća pa su tako, osim SDP-ovih vijećnika koji su ostali suzdržani, svi ostali dali glas Dobrić.

Nova ravnateljica GKK Renata Dobrić inače nešto više od osam godina radi kao knjižničarka u toj ustanovi. Završila je višu ekonomsku školu kao i Filozofski fakultet u Mostaru te stekla visoku stručnu spremu i diplomu menadžera za odnose s javnošću, priznatu od Hrvatske agencije za znanost i visoko obrazovanje. Ujedno je položila i stručni ispit za stručno zvanje knjižničar.Trenutno je na  poslijediplomskom studiju informativnih i komunikacijskih znanosti, a privodi kraju i studij knjižničarstva.

Osim knjižničarskog posla Dobrić je dugo godina radila i kao novinar te suradnik u pojedinim medijskim redakcijama, objavila je desetak značajnijih radova, dobitnica je nekoliko priznanja i nagrada iz književnog stvaralaštva, a angažirana je i u organizaciji događanja i manifestacija u Kaštelima, zbog čega su njenom izboru podršku dale i pojedine kaštelanske udruge.

Zanimljivo je da je u svom predstavljanju vijećnicima, Renata Dobrić vijećnike pozvala na uključivanje u Gradsku knjižnicu Kaštela te im uručila bianko pristupnice i uplatnice, što su vijećnici pozdravili pljeskom i taj postupak okarakterizirali kao prvi angažman nove ravnateljice.


KOMENTARI:

Stari Komentari (90)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost_9181)

  Vas "dobronamjerne" neću komentirat, neću vam zaželit što Vas pripada.<br />Zašto?<br />Zato ,jer u tim Vašim bolesnim glavama ,već odavno se događa zlo.<br />Zlo sa kojim je teško ustati ,a još teže poći na spavanje.<br />Zato ,neka Vam dragi Bog prosvitli tu bolesnu glavu ,a životni put neka Vam bude onakav ,kakav Vi želite drugima.<br />Do tada , uživajte sa svojom glavom između ta dva Vaša ramena.<br />Sretno Vam bilo, jer tamo di ste krenili srića je imaginarni pojam.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  Renata, glavu gori!<br />Ovi "dobronamjernici" su samo ono šta znaju bit, ljubomorni!<br />To je jedino šta ih je drug Tito naučija.<br />Gledat i tražit kulake i uspješne i uspješnije od njih.<br />Nije in smetalo kad su in očevi dobivali titule iz kumrovca ,a onda sa takvin titulama žarili i palili po jugovinilu i drugim kolektivama.<br />Neka uživaju u ljubomori, a ti draga moja Renata ,samo naprid.<br />Neka drugovi uživaju u svojoj vladi i svojim zdravim razmišljanjima.<br />Samo jednom rječju o sebi kažu ,više nego tisuću slika.<br />Stoga, još jednom.<br />Sretno im bilo, jer sriće tamo di su njihove misli uistinu nedostaje.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  Ajmo drugovi.Lajkajte na minuse.<br />Nažalost po Vas, sa svakim Vašim minusom ,samo raste zlo u Vašoj i tako bolesnoj glavi.Pomolit ču se za Vas,samo sumnjam.U vašoj glavi sotona je odavno napravila utvrdu, stoga želim Vam ugodne i mirne noći :-*

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5353)

  [quote name="Gost_9181"]Renata, glavu gori!<br />Ovi "dobronamjernici" su samo ono šta znaju bit, ljubomorni!<br />To je jedino šta ih je drug Tito naučija.<br />Gledat i tražit kulake i uspješne i uspješnije od njih.<br />Nije in smetalo kad su in očevi dobivali titule iz kumrovca ,a onda sa takvin titulama žarili i palili po jugovinilu i drugim kolektivama.<br />Neka uživaju u ljubomori, a ti draga moja Renata ,samo naprid.<br />Neka drugovi uživaju u svojoj vladi i svojim zdravim razmišljanjima.<br />Samo jednom rječju o sebi kažu ,više nego tisuću slika.<br />Stoga, još jednom.<br />Sretno im bilo, jer sriće tamo di su njihove misli uistinu nedostaje.[/quote]<br />a vi opet bez TITA i Kumrovca ništa neznate reč. ili vaši roditelji ili vi sami ste se odrekli svjedodžbi i diploma iz titova doba. možda vas je sram i reč da ste se školovali onda u titovo doba. nisu valjale škole ni fakulteti i nije bilo stručnjaka ka danas

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3741)

  Moje je mišljenje da svi ove zločesti komentari dolaze iz Šibenika , a bože moj i ja bi prima deset tisuća kuna i ništa ne radija.<br />Ko se nebi borija za stolicu

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  5353 uživaj i naravno i tebi želim mnogo sriće i ugodan san.Siguran sam da ti je potreban. :lol:

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5353)

  [quote name="Gost_9181"]5353 uživaj i naravno i tebi želim mnogo sriće i ugodan san.Siguran sam da ti je potreban. :lol:[/quote]<br /> ne brigaj te se za moj san. vodite računa sa takvim mentalnim sklopom o sebi i svom snu.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  5353 hvala na brizi

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1862)

  A, Bože moj, koliko zlobnika živi u Kaštelima! Nevjerojatno. Bog sve vidi.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1275)

  Čestitke Renati, a ovi komentar doli nima veze s njon.<br /><br />Tito je bija bravar i toga se nije sramija. Jema je počasne diplome i doktorate ća su mu ih davali guzolisci, a prave diplome imaju ovi sad ća su dva puta vidili vakultet, jedan put kad su se išli "dogovorit" i drugi put kad su išli uzest diplomu. Sad pravi kadrovi, zna se, prvo dobiju posal i funkciju, a onda naknadno, vanredno studiraju kako bi ispunili uvjete i impresionirali svekoliko pučanstvo svojom genijalnošću, elokventnosti i brzinom savladavanja gradiva.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9081)

  [quote name="Gost_9181"]Vas "dobronamjerne" neću komentirat, neću vam zaželit što Vas pripada.<br />Zašto?<br />Zato ,jer u tim Vašim bolesnim glavama ,već odavno se događa zlo.<br />Zlo sa kojim je teško ustati ,a još teže poći na spavanje.<br />Zato ,neka Vam dragi Bog prosvitli tu bolesnu glavu ,a životni put neka Vam bude onakav ,kakav Vi želite drugima.<br />Do tada , uživajte sa svojom glavom između ta dva Vaša ramena.<br />Sretno Vam bilo, jer tamo di ste krenili srića je imaginarni pojam.[/quote]<br />Ma ne radi se o mržnji i zavisti, nego o <br />POŠTENJU i PRAVDI. A za vas "lijevnjane" i ostale članove stranki tipa "snađi se, druže" vridu dvostruka pravila: kad je VAŠ čovik ili VAMA nešto ODGOVARA, mora se provest jer van je u INTERESU. A ja bi tija da je po PRAVU i POŠTENJU, ali vi to ne razumite, jer ste naresli na mentalitetu grabeži, priko vez, samo čas i samo ja. Još od malena, kad ste u 37-mu ulazili na izlaz, a izlazili na ulaz.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9081)

  [quote name="Gost_9181"]Ajmo drugovi.Lajkajte na minuse.<br />Nažalost po Vas, sa svakim Vašim minusom ,samo raste zlo u Vašoj i tako bolesnoj glavi.Pomolit ču se za Vas,samo sumnjam.U vašoj glavi sotona je odavno napravila utvrdu, stoga želim Vam ugodne i mirne noći :-*[/quote]<br />Zašto sudiš prema sebi i svojin kriterijima? Jebe se mene i za Tita i za Tuđmana, ali neću živit priko veze i udruživat se ka rulja u raznorazne organizacije samo zato da snagon brojnosti, a ne pameti, rada i poštenja priskrbin privilegije, a ne pravo i to na teret drugih. Ali ti to ne moš razumit, jer si okupiran partijon, crikvon ili sindikaton, pa po mišljenje greš u popa, sekretara ili povjerenika.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9081)

  [quote name="Gost_1862"]A, Bože moj, koliko zlobnika živi u Kaštelima! Nevjerojatno. Bog sve vidi.[/quote]<br />Ajde prijatelju, i ti greš po mišljenje u nekoga. Pitan se samo, znaš li u koga?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  9087 ja san resta u doba druga tita.Tamo su nas učili pravednosti, zato nemoj me sudit prema sebi. :lol:

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  9081, vidi se da tebi ne triba udruživanje.Tebi je sigurno dovoljna tvoja pamet i tvoja dobronamjernost, naravno. :lol:

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3172)

  Čestitke gđi Renati,nadam se da će uspješno obavljati svoj posao...ovi šta se žale na stručnu spremu,šta se sekiraju...pa neće dotična gđa vodit državu nego Gradsku knjižnicu Kaštela...ja sam uvik bila zadovoljna njenim radom u knjižnici...pozz

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5353)

  [quote name="Gost_3172"]Čestitke gđi Renati,nadam se da će uspješno obavljati svoj posao...ovi šta se žale na stručnu spremu,šta se sekiraju...pa neće dotična gđa vodit državu nego Gradsku knjižnicu Kaštela...ja sam uvik bila zadovoljna njenim radom u knjižnici...pozz[/quote]<br /> e pa sad, ne radi se ko kakvu školsku sremu ima več se radi dali zadovoljava uvjete natječaja

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6228)

  Istina je da : nema završen studij knjižničarstva, nema položen atručni ispit za diplomiranog knjižničara, nije završila višu ekonomsku školu, šta to ima veze s Titom i Tuđmanom? Doduše nije imala ni Batina ništa od toga ali je bila podobna pa je bila ravnateljica u dva mandata ,a da nije položila stručni ispit što je morala u roku od pet godin. Kada ne može odgovorit na pitanje. di su ti navedene diplome, onda kaže da smo svi mi zlobni, bolesni, da nas Bog prosvitli. Ne mišajte ni Boga, ni Tita ni Tuđmana u to. Ona jednostavno nema "papire" za to radno misto. Ovo oko njenog studija knjižničarstva i poslijediplomskog su priče za malu dicu.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6209)

  zasto izucavati i mirisati zapadnu kulturu u prag..bec..pestu..pariz..varsavu..berlin..i drugdje..kad je balkanska na dohvat ruke i to mukte..a o mirisima..da ne govorim..blago buducim..dr..mr..pr..doc..prrr citateljima..daleko ce i oni doci.. ;-)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  9081Teško a?<br />Ne ide ti baš lako ono po naći za zaspat.<br />Sad Van nevalja ni studij u Mostaru.Šta bi tribalo?Ukinit ga!<br />Ali neee,ti si građanski odana osoba ,vjerovatno i socijalno (socijalistički) osjetljiva, sve za pravdu i pravednost.Jedan od komentara (a slažu se sa tvojim stavovima) napisao je :"biće završila u mostaru ,jer tamo ne triba dat niti piške za završit".<br />To je Vaš nivo,to je Vaša kutura ulaska ,a i izlaska iz 37.Jednoj samohranoj majci dvoje maloljetne djece i udovici ,koja je prošla svoju životnu kalvariju, na takav naćin pakostiti.To su vaše građanske opcije i vaši stavovi.Kao građani ,nisam primjetio da vas je takva nepravda pogodila.Nasuprot toga smeta Vam izbor dotićne gospođe.<br />Što je najgore ,pravdate se čestitim građanstvom.Sram vas bilo.<br />Samo Bog je velik i uvijek nagradi svakog prema zaslugama.Vas je kako sam već i napisao ,nagradio sa vašim glavama između vaša dva ramena.To je i više nego dovoljna kazna.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6228)

  Koja nervoza. Šta sada ima veze privatni život s neispunjavanjem uvjeta? Nije nikome lako, ljudi imaju tragične životne priče ali to nema veze s mjestom ravnateljice. Nema završen studij knjižničarstva, nema položen stručni ispit za diplomiranog knjižničara, Mostar - priče za malu dicu. Gospođa jednostavno nema formalne uvjete za to radno mjesto. Tu je priči kraj. Kada bi netko odgovoran provjerio papire sve bi se brzo riješilo.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9181)

  Vi ste ti koji unose nervozu, jer naravno ,Vama smeta.Meni izbor Renate ne smeta, pa nemam razloga nit biti nervozan. :lol: Tragičnu životnu priću naveo sam samo u kontekstu komentara ,kojeg se neki "dobronamjernik" odlučio napisati.Vas optužujem ,jer Vam tako nešto nije uopće zasmetalo ,možda Vam je promaklo, u kom slučaju ,dobro.Međutim nakon mog pisanja o tom i takvom odnosu nastavili ste u svom stilu, zapravo dajući za pravo tome i takvome, a na taj naći samo potvrdili sumnju ,da Vam uopće nije briga nit za pravdu nit za pravednost.Jedina pravda ,koja Vas zanima je ona koja zadovoljava Vaše uvjete.Tko zapravo ispunja te Vaše i takve uvjete, uopće me nije briga,jer vjerovatno su "dobronamjerni"isto kao i rečeni komentar.Neka to bude Vaša briga,još jedna u nizu.Nedostatak empatije kakvog Vi izražavate civilizacijski i kulturološki je nedostatak.Još jednom, želim Vam uistinu miran san i ugodan život, točno onako kako Vi želite drugima.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6209)

  najbolje bi bilo..da si izabetete..dvi ili dva ravnatelja..jednoga ili jednu sa ..a drugoga ili drugu bez..uvjeta za ravnatelja..i problem bi bia rijesen..i svi zadovoljni..nes ti uloge i vaznosti..selo malo..malo i u glavama.. ;-)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_239)

  Goste _6228<br />biće da si ti završija pet fakulteti kad si tako pametan...aj pročitaj malo bolje<br />Završila je višu ekonomsku školu u Splitu kao i Filozofski fakultet u Mostaru te stekla visoku stručnu spremu i diplomu menadžera za odnose s javnošću, priznatu od Hrvatske agencije za znanost i visoko obrazovanje. Ujedno je položila i stručni ispit za stručno zvanje knjižničar.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6228)

  Jedina pravednost koja bi nas sve trebala zanimati jest je li ispunjava uvjete za to radno mjesto. To nisu moji uvjeti, to su zakonski uvjeti. Njezin izbor je ismijavanje knjižničarske struke i desetaka marljivih , školovanih mladih ljudi koji se s pravom pitaju: čemu se školovati ako se zapošljavaju nestručni i podobni. Gospođa nema studij knjižničarstva, nije položila stručni ispit za diplomiranog knjižničara,a nezine su diplome .... Ono što je zanimljivo s kojom strašću pišete, ka da vam je Renata u rodu

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6228)

  Odgovor Gost 239<br /><br /> Nemam pet fakulteti, imam diplomu jednog , ali vrijednog fakulteta iz Hrvatske. To što piše u članku su priče za malu dicu. Koje diplome, ne poznajete zakon o knjižnicama koji izričito navodi da ravnatelj mora imati fakultet knjižničarstva ili jedan fakultet plus dopunski fakultet knjižničarstva i položen stručni ispita za diplomiranog , a ne pomoćnog knjižničara. U ciloj Hrvatskoj nema niti jedan ovakav slučaj da nettko s navodnim mostarskim fakultetom i bez dopunskog fakulteta knjižničarstva može biti ravnatelj. Ali, u Kaštelima vridi ona , što manje škole i znanja - to veća funkcija i bolja plaća koju će ti osigurat stranka

  oko 7 godina prije
 • gostu 6628 (Gost_9228)

  Ja gospođu ne poznajem niti sam joj u rodu, ali mislim da je dosta tvoga napadanja jer je meni kao građaninu Kaštela neugodno.Ako misliš da nešto nije u redu prijavi i dosta ogovaranja iz anonimnosti.Gospođi želim puno uspjeha u radu i nadam se da ću i dalje s guštom čitati njene tekstove. Lijep pozdrav!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_239)

  gostu 6228<br />..a Vi pišete kao da vam je Renata ukrala radno mjesto.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6545)

  tito je bija niko i ništa!!!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8054)

  Ostavite Renatu na miru, ona je stvarno studirala o čemu na mostarskom Filozofskom postoje pisani tragovi i nije joj problem objavit životopis kada je i di studirala. A oni koji žele istraživat neka nađu druge likove, one koje nikad niko nije viđa po fakultetima, a kite se raznim diplomama. Ima i takvih, nažalost.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3119)

  [quote name="Gost_6545"]tito je bija niko i ništa!!![/quote]<br /><br />Bravo, usporedi sa svojin favoritom:<br /><br />

  Lista priznatih državnika i ličnosti koji su se okupili da odaju posljednju počast Titu je bila impozantna: 4 kralja, 31 državni predsjednik, 22 premijera, 47 ministara vanjskih poslova, uz to poznate ličnosti kao Indira Gandhi, Margaret Thatcher, Willy Brandt i mnogi drugi. Tito je bio jedina poznata osoba koja je pored pape Ivana Pavla II imala pogreb sa preko 100 svjetskih državnika, što predsjednika, premijera, monarha i ambasadora.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4198)

  [quote name="Gost_239"]gostu 6228<br />..a Vi pišete kao da vam je Renata ukrala radno mjesto.[/quote]<br />Nekome sigurno je, osim ako na HZZ-u u Kaštelima i Splitu nema nikoga tko ispunjava sve uvjete iz natječaja.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4139)

  Očito da nema,jer da ima tko im je smetao da se jave na natječaj.<br />Gđa. je dokazala svojim radom da je sposobna i želim joj sve najbolje u daljnjem radu.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1130)

  Baš me zanima kako je sve to uspila. Prije nekoliko miseci na tkz. studiju doškolovanja u Mostaru je još uvik polagala ispite. Kada je uspila diplomirati , a onda odmah i upisati dopunski studij knjižničarstva te poslijediplomski studij šta piše u članku? Koji je to kapacitet kada može u isto vrime diplomirat i onda studirat još dva fakulteta istodobno i to oba u Mostaru?. Zanima me još nešto. Bez fakulteta ne možeš radit na mistu dipl. knjižničara. Znači li to da je postala ravnateljica s mista pomoćnog knjižničara ili je odmah kad je diplomirala postala ravnateljica? Inače na zavodu za zapošljavanje ima nezaposlenih s tom strukom koji su sve svoje fakultete redovito završili u Hrvatskoj , a ne ta famozna doškolovanja u Mostaru. Tko je sve to platija?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4139)

  Nisi dragi(draga)svjestan koji je ona kapacititet.Rijetki su takvi.Ako te zanima kako studirati, jer vidim da imaš volju ,pitaj gđu.kako je to uspila.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8099)

  Zakon bi trebao biti za sve nas isti.<br />Jedno pitanje za gospođu Renatu.Kada će u knjižnici održati predavanje o online bazama podataka?Svoju stručnost lako može dokazati.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_147)

  neznam čemu ovolika frka oko diplome. mala je na liniji i tu se dokazala. piše na portalu dragovoljac , ima je svugdi, a ovi drugi šta imaju "prave" diplome uvatili su se knjige ka da će in ona kruva dat

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4107)

  Sdp-ovci tko vam je sa kriv kad niste prije htjeli izabrati gospođu iz HNS-a jer vam Plećaš nije postao direktor u Hepu, pa sad izmišlja na g.v. petog člana upravnog vjeća. Ako je i bilo propusta neka se obrati svojo Špiki tajnici g.v. jer je ona za to zadužena a ne onaj za koga on misli. Opet po srjedi njihovo neznanje i bahaćenje.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9172)

  Nova ravnateljica je radila kao manipulant, pomoćni knjižničar koji daje ljudima knjige i mora znat na kojoj se polici nalazi knjiga. Nije radila kao diplomirani knjižničar i nema položen stručni ispit za to radno mjesto. Dakle: nema fakultet za taj posao, nema stručni ispit za taj posao, nema radno iskustvo za to radno mjesto. To je otprilke isto ka da onoj s porte u bolnici daš da te operira. Dobro je ovi napisa da održi predavanje o on line bazama podataka. Bez toga danas ne možeš raditi niti u jednoj knjižnici, osim naravno u Kaštelima.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3162)

  [quote name="Gost_4107"]Sdp-ovci tko vam je sa kriv kad niste prije htjeli izabrati gospođu iz HNS-a jer vam Plećaš nije postao direktor u Hepu, pa sad izmišlja na g.v. petog člana upravnog vjeća. Ako je i bilo propusta neka se obrati svojo Špiki tajnici g.v. jer je ona za to zadužena a ne onaj za koga on misli. Opet po srjedi njihovo neznanje i bahaćenje.[/quote]<br />Joško tko ti je kriv što si vršio pritisak na SDP-ovce da ti se izglasa UPU Marine, bit će tu svega na sudu

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4090)

  Kako to da je dotična izabrana,a HDZ još nije dobio izbore?<br />Neuobičajeno je da pozicija "ugađa" opoziciji!!!<br />Nešto mi tu "smrdi"???

  oko 7 godina prije
 • gostu9127 (Gost_5532)

  Stvarno idete mak na konac uspoređujući onu s porte i doktora,,zar vi gospodine ili gospođo ili gospođice mislite da je baš svaki posao bezvrijedan.Svaka struka i zvanje je vrijedno a ima i onih koji se iskustvom mogu steći i bez tvojih velikih škola,,,ne potcjenjujem nikoga.Zar stvarno mislite da izborom ravnatelja knjižnice će te riješit krizu u svitu ako je to onda sam za vas)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6209)

  mi pitamo..osoblje ..u nasim knjiznicama..samo u slucaju..ako neznamo gdje se nalaze ..wc..bistro..tiha soba..izlaz..prostorija sa racunalima itd.. jer sve druge radnje..sami obavljamo..imamo elektronske kartice..i skeniramo sve sto uzmemo..knjige..novine..cd..sta god ocemo..tako ih i vracamo..stavimo na skener..a on..daje signal..pokretna traka..odvodi..i td..itd..uglavnom..nitko nas ne gnjavi..nikakva ravnateljica..cistacica..bibliotekarica..ili druga osoba..samo mir i tisina..i to tako traje..vec..vise od desetak godina..<br />ja se nadam..tako je i kod vas.. ;-)

  oko 7 godina prije
 • attila (Gost_1094)

  savjet ravnateljici knjižnice, pripazi na prostore u vitturiju da ti ga ne uzmu muzejci,jer im fali prostora

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4158)

  ovo je toliko jezivo ćitat što zloćesti ljudi žele drugima bez argumenti tuku nemilosrdno po gospođi koja je izabrana za ravnateljicu gk.kada spominjete mostar dužni ste spomenuti što je najvažnije da je taj falkutet priznat jer i sada u samom vrhu države i sabora ima ih tko zna koliko sa završenim školama u mostaru,prištini i sarajevu,to oćito nitkome ne smeta.Ostavite gospođu da radi jer je sigurno sposobna napravit veliki pomak u gk. renata neobaziri se na ove nezadovoljne jer oni sami neznaju što bih od dosade ali im je oćito posao da razglabaju po portalima jer u kući sigurno nemogu doći do rijeći sretno na novom poslu i drži se bog je uz tebe.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6168)

  [quote name="Gost_4090"]Kako to da je dotična izabrana,a HDZ još nije dobio izbore?<br />Neuobičajeno je da pozicija "ugađa" opoziciji!!!<br />Nešto mi tu "smrdi"???[/quote]<br />A tek ako dobije izbore, prvo će pravi "kadar" poćet radit na novom radnom mistu, onda će ga munjevito doškolovat, a u zadnju će ga službeno izabrat.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6211)

  [quote name="Gost_6168"][quote name="Gost_4090"]Kako to da je dotična izabrana,a HDZ još nije dobio izbore?<br />Neuobičajeno je da pozicija "ugađa" opoziciji!!!<br />Nešto mi tu "smrdi"???[/quote]<br />A tek ako dobije izbore, prvo će pravi "kadar" poćet radit na novom radnom mistu, onda će ga munjevito doškolovat, a u zadnju će ga službeno izabrat.[/quote]<br />Pa normalno kad su Berket i HDZ od iste matere dica. Već je i ticama na grani jasno da bi Berket triba napraviti najveći spomenik Tuđmanu jer bez njega bi danas bija gola sirotinja kakva se i rodija a ovako je veliki mudrac sa debelin takujinon napunjenim za vrime rata

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8224)

  Napokon!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6167)

  Renata,sretno!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3140)

  "Zajedničari",hoćete li znati cijeniti to što je vaš član izabran na rukovodeće mjesto,i to u trenutku kada ste još uvijek opozicija?

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij