hren

ZA ZASLUGE, DUGOGODIŠNJI RAD I HUMANITARNO DJELOVANJE
Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Kaštela, odlučeno je o ovogodišnjim dobitnicima nagrada Grada Kaštela, koja se svake godine uručuje prigodom proslave Dana Grada.

Vijećnici su prihvatili prijedloge Komisije za dodjelu javnih priznanja pa će tako ove godine nagradu za životno djelo dobiti dugogodišnji aktivni član DVD-a Mladost iz Kaštel Sućurca, Miroslav Sokol.

Osobne nagrade za 2012. godinu primit će članovi gradskog Povjerenstva za zaštitu okoliša Benedikt Aljinović, Goranka Adam, Juraj Kamenjarin i Ivana Rajčić.

Skupne nagrade primiti će nogometni klub Jadran, koji je prošle godine slavio svoju 90. obljetnicu, udruga Lučonoše Domovinskog rata, zbog doprinosa spomenu na žrtve Domovinskog rata, udruga Dobri pastir za promicanje kršćanskih vrijednosti te šahovski klub Petar Sedlar Pepe za 60. rođendan.

Osobnu nagradu dobiti će i dobrovoljni darivatelj krvi Krunoslav Čmrlec, koji je krva darovao 100 puta,dok će nagrade za humanitarno djelo otići u ruke hrabre Katarine Prungl i  policajca Tomislava Lijića kao izraz osobite zahvalnosti u spašavanju i namjeri spašavanja osoba.


KOMENTARI:

Stari Komentari (15)

 • Humanitarno djelovanje?! (Gost_4186)

  A kome zar u domovinskom ratu moje donacije su bezvrijedne bile? Zar su "zahvalnice" koje sam dobio samo za zahodsko tapeciranje ili za utješit budale koje su se kroz donaciju humanitarno isprsile.<br />Iako sam močan, nikada više nikome ništa, ni vode za napit se.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4653)

  Osobne nagrade za 2012. godinu primit će članovi gradskog Povjerenstva za zaštitu okoliša Benedikt Aljinović, Goranka Adam, Juraj Kamenjarin i Ivana Rajčić.
  Jeli to zato što nas Cemex i željezara i dalje truju i uništavaju nam i ono malo zdravlja što ga imamo ? :eek:

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8233)

  Zahvalnice<br />zato dragi goste 4186 ja nisan tija zahvalnice da se sada nebi jutija, kriv si sam ako si milija da će se ovi VELIKI-Rvati sitit oni šta su davali šakon i kapon, a mogu ti reć da mi nije žaj i opet bi dava kad bi bila ona situacija, zato guštan sada i oprašin svakoga ko mi dođe na itac.<br /><br />Starosejani

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1099)

  ovo vijeće degradiralo je ove nagrade dajuči ih nazovi povjerenstvu za obmanu javnosti

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3212)

  Nagradu je tribalo odat ljudima koji na birou čekaju posao godinama, za koje se nije učinilo ništa. Kad ćemo doć pameti ...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3164)

  I posljednja vijest u gradu Kaštela kandidat za gradonačelnika od SDP -a je uvažena vijećnica GV Kaštela Gđa Alemka Rokov. Uz ovu vijest ide i vijest kako se trenutni gradonačelnik čuvši za ovo stresa ta da mu je moralo dat vode i cukra.Bidni naš gradonačelnik a mislija je jemat i drugi mandat.Ča ćemo sad.A Jure za koga ćeš sad glasat.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1563)

  A di su tvoji ADZ

  oko 7 godina prije
 • Javno Priznanje Grada Kaštela (Gost_5195)

  Ćestitam svim osobama koje je Gradsko Vijeće imenovao dobitnicima nagrada za humanitarne aktivnosti grada Kaštela. Posebno kolegi Ing. kemije Benediktu Aljinoviću i ostalim na timskom radu Povjerenstva za očuvanje zdravog okoliša građana Kaštela, Splita, Solina i Trogira.<br /><br />Anton Ante Vukas

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2387)

  Goste_4653 i Goste_1099,vjerovatno mislite da je nagradu trebalo dati Franji Plavšiću,Trpimiru Reniću i drugima koji ne obmanjuju javnost kao što to radi ovo Povjerenstvo.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2097)

  Vjeko Ečić je da 102 (stodva) puta krv, ali ga nema među laureatima.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3123)

  Ečić daje krv u Trogiru, pa valjda zato.

  oko 7 godina prije
 • mario (Gost_7187)

  Bravo za gosta 2097 što je spomenuo gosp. Vjeku Ečića. Tu se ocrtava sva naša ljudska glupost. Vjeko krv daje u Trogiru i nikad neće dobit nagradu grada Trogira jer je Kaštelanin, a nagradu grada Kaštela nikad neće dobit jer krv daje u Trogiru. Znam da Vjeko ne pati za tim nagradama ali trebalo bi dat nagradu grada onom koji je smislija način da se ovon čoviku ne da priznanje. :-* :-*

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4653)

  Koliko mi je poznato, svi davatelji koji su dali krv 100 puta ili više dobili su nagradu grada Kaštela. Isti su bili i predloženi od svojih (Kaštelanskih) klubova. Po toj logici bi klub DDK iz Trogira trebao predložit V. Ečića za nagradu grada Trogira. Ja bar tako mislim da je.

  oko 7 godina prije
 • attila (Gost_1094)

  opet po starinski, ko će ga komu ako neće svoj svomu, tako za nagrade grada a tako i za prostor muzeja (koji mu navodno fali)u onom obrnutom smislu. Drug nam se milanović opet po ko zna koji put uvatija na baketinu a nije grdelin( slabo cvrkuće).

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3315)

  Čestitamo dobitnicima osobnih nagrada, zaslužili su ih. Bravo!!!

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij