hren
 

53. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
Pred kaštelanskim vijećnicima ove srijede 20. ožujka, s početkom u 16 sati, naći će se jedanaest točaka dnevnog reda, na 53. redovnoj sjednici Gradskog vijeća.

Vijećnička pitanja i prijedlozi, idejno rješenje zahvata stadiona HNK Val, donošenje zaključka povodom javne rasprave o Studiji utjecaja na okoliš loženja goriva iz otpada u cementarama, kulturna baština i odluka o auto taksi prijevozu, neke su od tema ovotjednog dnevnog reda.

Isto tako raspravljati će se i donijeti odluke o izvršenju programa gradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture, a odlučivat će se i o imenovanju ravnatelja Javne ustanove Športski objekti, nakon završetka četverogodišnjeg mandata dosadašnjem ravnatelju Tonču Šiškovu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_6212)

  Daj boze da se sve lipo dogovore na dobrobit sviju nas :-)

  oko 7 godina prije
 • Zabrinuti Kaštelanin (Gost_7602)

  evo taman san naletija na jedan aktualni tekst iz sućurca<br />[url]http://www.sucurac.info/news.php?readmore=5944[/url]

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1093)

  Možda mogu raspravljati i o tome što gradska uprava radi na tome da provodi odluke Gradskog vijeća. Gradsko vijeće je jasno reklo da ne želi spaljivanje smeća. Gradska uprava ili daje sumnjive izjave koje se tome protive, ili radi suprotno (pripremanje goriva za Cemex) ili ne radi ništa. Gradonačelnik se ni jednom nije niti jasno izjasnio što hoće. Hoće li se i o tome raspravljati.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4167)

  Apel Gradskom vijeću.<br />Ako želite pomake na bolje u Kaštelanskom nogometu, dajte (dogovorite) koncesiju za HNK Val. Dobit će mo stadion i za Europske utakmice. Normalno je da se iz prihoda poslovnih prostora osigura sigurno financiranje HNK Val. Sad ili nikad. Ajmo VALE zapjeni.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9236)

  Apel Gradskoj upravi:<br /><br />Odluke Gradskog vijeća vas obvezuju, te sukladno njima tako i poslujte.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3231)

  Ja sam protiv spaljivanja smeća u Kaštelima!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1938)

  ajmo VAL !!!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6139)

  Biti ili ne biti.<br />Dan "D" za budućnost i napredak Kaštelanskog nogometa. Dobra volja i naravno uz ekonomsku (poslovnu) računicu postoji, na vama je dragi vijećnici da danas popodne u (od) 16:00, pokažete zrelost, sposobnost i pronicljivost u donošenju današnje odluke o dodjeli koncesije i odobravanju idejnog projekta novog, velikog i reprezentativnog sportsko-poslovnog kompleksa na prostoru HNK Val u Kaštel Starom. Ako postoje ulagači-dioničari i ako se time rješava financiranje cjelokupnog nogometnog pogona HNK Val, bez izdvajanja iz proračuna Grada, svi bi bili na dobitku.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6139)

  Koliko sam upoznat, u projektu se spominje veliki podzemni parking cca 400 vozila (presušna potreba grada), poslovno-trgovački centar u prizemlju (dućani, banke, itd.) i nogometno igralište cca 4000 sjedećih mjesta (zapadna tribina) s klupskim prostorima. U budućnosti možda s malim hotelom za sportaše na istoku (pripreme nogometaša ili smještaj drugih sportaša). Mogućnosti su nesagledive. <br />Ovaj trenutak treba iskoristiti i da mi u Donja sela nešto dobijemo za bolje i ljepše sutra.

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij