hren
 

POSLJEDNJA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA OVOG SAZIVA
Čak 24 točke na dnevnom su redu posljednje sjednice ovog saziva Gradskog vijeća, koja će se održati ove srijede 10. travnja s početkom u 16 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu.

Veliki broj točaka dnevnog reda uvjetovala je činjenica o nizu tema koje ovaj saziv Gradskog vijeća treba zaključiti, prije zakonski određenog raspuštanja uoči lokalnih izbora.

Tako će vijećnici odlučivati o cijelom nizu izvješća o radu: Muzeja Grada Kaštela, javne ustanove Športski objekti, Gradske knjižnice te gradonačelnika Grada Kaštela, kao i financijskom izvješću za 2012. godinu Zajednice športskih udruga i detaljnom Planu raspodjele financijskih sredstava unutar Programa javnih potreba u športu, te o Izvješću o izvršenju proračuna Grada za 2012. godinu.

Među točkama je i prijedlog Odluke o priključenju građevina na komunalne vodne građevine, Odluka o obračunu naknade za razvoj te prijedlog Odluke o komunalnim djelatnostima lokalnog značaja. Isto tako, vijećnici će odlučivati o izmjenama Statuta i Poslovnika, izmjenama Odluke o osnivanju komunalnog trgovačkog društva Zeleno i modro, izmjeni Odluke o osnivanju Vlastitog pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti te o davanju suglasnosti o dodjeli gradskih prostora.

Izvješće Povjerenstva za praćenje stanja okoliša te izvješće Vijeća za praćenje rada dječjeg vrtića Čarobni pianino, kao i Zaključak o prihvaćanju procjene ugroženosti od požara i Plan zaštite od požara, također će biti teme koje će se naći pred vijećnicima.

Na zadnjoj sjednici biti će riječi i o inicijativi za izdvajanje eko-etno sela Opor iz Općine Prgomet i priključivanje Kaštelima.

Ono što će, prema prvim reakcijama, biti najzanimljivije građanima Kaštela, točke su o prijedlogu Odluke u organizaciji parkiranja te prijedlog Odluke o stavljanju izvan snage postojeće Odluke o premještanju nepravilno parkiranih vozila.

Dnevni red možete pogledati OVDJE...


KOMENTARI:

Stari Komentari (15)

 • (Gost_8162)

  10.travnja koji lipi datum,,,,

  oko 7 godina prije
 • novak (Gost_8197)

  Bit CE da SE dobro pripremio pa CE zujit a meda CES morat kupit.

  oko 7 godina prije
 • Sizif (Gost_7281)

  Sport, vrtići, knjižnice i muzeji - sve je to potrbno ali gdje se priča o ulaganju u ekologiju, razvoj i proizvodnju koji će financirati gore navedene djelatnosti??<br /><br />Na ovom portalu ne može se ništa drugo ni pročitati osim: crne kronike, sporta, vrtića i svađa između lokalnih političara.<br /><br />Jadno za našu lokalnu zajednicu da nema drugih tema!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4159)

  Odluka o obračunu naknade za rezvoj !!! ???<br />Jeli to neki novi porez ? Koji razvoj i za koga ? Kaštila su se najbolje razvijala bez ovih pusti stručnjaka za razna planiranja, a vidimo di smo sad!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5160)

  jesi ti šta si se potpisa ka sizif kratkovidan?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7314)

  svaki pristojni grad objavjluje materijale za sjednicu na službenoj stranici grada, a ovo vijeće ni do zadnje sjednice to nije napravilo...toliko o transparentnom radu gradonačelnika o kome je toliko govorio, kao i o svim drugim obećanjima i programima,,,mačku o rep...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9173)

  judi..uzdajmo se u znanje..mudrost.. pamet..i sricu..nasih vijecnika..jer brod se napunia vode..pusta na sve strane..i puno tema..a malo vrimena..zato..bolje..pouzdati se u gospodina..pa kako on odredi.. ;-)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4233)

  Kad će se poćet nešto uređivat i ćistit , 01.06?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4233)

  ili 01.07

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4233)

  ili nikad?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9123)

  pivat ce se necemo nocas doma

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8121)

  Ne znam kako 24 točke mogu bit odjednom kvalitetno obrađene? To je za poludit toliko toga poslušat, razumit i još donit najbolju odluku. Ni superljudi ne bi sve to mogli od puta, a kamoli će obični vijećnici, svaka njima čast.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9618)

  Glavno da je gradonačelnik na selu :sad:

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8304)

  ne tribate vise zasjedat dosta je

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6747)

  Adio naš kapetane. Bilo je dosta tvoga vladanja. Nisi učinija ništa,. zero, nola. Svako dobro u životu imaj puno pinez i zdravlja, čuvaj i brini o svojoj obitelji. OVO NIJE ZA TE.Zbogom Joško, tvoj Marin.

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij