hren
 

IZVJEŠĆA O RADU GRADSKIH USTANOVA
Iako se očekivalo da će se ove srijede raspustiti Gradsko vijeće Kaštela, vijećnici će u klupe Gradske vijećnice sjesti i idućeg utorka jer je sjednica zbog dužine prekinuta nakon 12. točke dnevnog reda, a po nekim najavama moguće je održavanje još jedne sjednice u terminu unutar zakonskog roka za raspuštanje predstavničkih tijela uoči izbora.

Među dvanaest točaka, o kojima se raspravljalo, bilo je i izvješće o radu Povjerenstva za praćenje stanja okoliša, koje je vijećnicima izložila Ivana Rajčić. Kroz ovu temu još jednom je naglašena potreba Kaštela za življenjem u zdravom i čistom okolišu, te neodobravanjem i neslaganjem s odlukama o spaljivanju otpada u tvornicama cementa.

Izvješće o radu Muzeja Grada Kaštela podnijela je ravnateljica Muzeja Ankica Babin, a vijećnici su izvješće, u kojem su informairani o cjelokupnom djelovanju Muzeja, uspjesima, izložbama, eksponatima, postavima, ali i problemima, jednoglasno prihvatili.


Ankica Babin

Jednoglasno je prihvaćeno i izvješće Ante Šiškova, ravnatelja javne ustanove „Športski objekti“, u kojem je obrazložena organizacija rada, korištenje i djelovanje kao i potrebe održavanja stare gradske dvorane. Posebno je otvoreno pitanje sanacije krovišta na dvorani u Kaštel Starom te nužnost ishođenja uporabne dozvole za istu. Kao i više puta do sada, vijećnici su postavljali pitanja vezana uz raspored termina korištenja dvorane, no problemi termina, prema riječima Šiškova, djelomično su riješeni novom dvoranom, ali dio problema ostati će i dalje zbog velikog broja sportskih klubova i sportaša, a nedovoljnog broja dvorana.

Prvi put, od kada je imenovana ravnateljicom Gradske knjižnice Kaštela, izvješće o radu Gradskom vijeću podnijela je i Renata Dobrić, a njeno izvješće vijećnici su također jednoglasno prihvatili.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_8019)

    Varnica di je oproštajna marenda

    oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij