hren
 

JOŠ 12 TOČAKA
U utorak 16. travnja s početkom u 16 sati, kaštelanski vijećnici će ponovo u vijećničke klupe, kako bi nastavili 54. sjednicu Gradskog vijeća, prekinutu prošle srijede, te raspravljali i odlučivali o preostalih 12 točaka dnevnog reda.

Da podsjetimo, pred vijećnicima će se naći prijedlog Odluke o stavljanju izvan snage Odluke o premještanju nepravilno parkiranih vozila, izvještaj o izvršenju proračuna za 2012. godinu, kao i izvješće o radu gradonačelnika Josipa Berketa za drugo polugodište prošle godine. Isto tako, vijećnici će raspravljati o izmjenama Odluke o osnivanju komunalnog poduzeća Zeleno i modro i Odluke o osnivanju Vlastitog pogona te o  Odluci o organizaciji parkiranja.

Na dnevnom redu je i inicijativa za izdvajanje Opora iz općine Prgomet i pripajanje Kaštelima, izmjene Statuta i Poslovnika te dodjela gradskih prostora bez naknade udrugama i institucijama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • cima (Gost_1132)

  ... gledajući snimak sa ''žurnala'' sjednice doša san do zaključka da u vijećnici sidi više kandidata za gradonačelnika nego će nekiod njih dobit glasova.. za neke neće ninjiovi doma više glasat...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9154)

  pogledajmo mandat ovoga GV. svi daju neke primjedbe, sugestije ...a efekta nigdi.i sad bi svi tili bit prežence ovega garada, nepokorenog grada.lipo je bit na vlasti.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7220)

  doli vlast

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij