hren

E-PREDMETI U GRADSKOJ UPRAVI KAŠTELA
Na službenim internetskim stranicama Grada Kaštela otvorena je nova rubrika, „e-predmeti“ koja omogućava građanima da sa svog računala prate u kojoj je fazi rješavanja njihov predmet, kojega su predali u neki od upravnih odjela Grada.

Grad Kaštela se ovom mogućnošću, koju je prije godinu dana inicirao gradonačelnik Josip Berket, svrstava među rijetke hrvatske gradove (Zagreb, Rijeka, Pula) koji su i na ovaj način približili urede gradske uprave svojim građanima, kako bi se putem interneta sami mogli informirati o statusu svog predmeta.

Da bi se prijavili u sustav e-predmeta, potrebno je samo upisati broj klase predmeta i šifru koju građani dobiju pri podnošenju zahtjeva na Pisarnicu Grada Kaštela.

Građani koji su podnijeli zahtjeve do 28.03.2013.g. a žele preko interneta pratiti rješavanje svoga predmeta, trebaju se javiti na Info pult (II. kat zgrade Grada Kaštela) ili na Pisarnicu uz predočenje potvrde o predanom zahtjevu, kako bi dobili šifru svoga predmeta. Građani koji nakon 28.03.2013.g. predaju zahtjev na Pisarnicu odmah će dobiti potrebne brojeve klase i šifre. Pripremljena je i mogućnost da građani, kojima Pisarnica nije u mogućnosti odmah dati broj klase i šifru, te podatke dobiju za nekoliko dana SMS porukom.

Prijavu u sustav e-predmeta možete izvršiti OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • Bravo (Gost_138)

  Ovo je najbolji način kontrole gradskih službi. Sto puta bravo za ovu ideju

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8838)

  napokon

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9235)

  isto je sve ka uspit ce te ga ubzat :-?

  oko 7 godina prije
 • zaba je za sve kriva...... (Gost_4172)

  Koja ih je zaba iz1000-ljetnnog sna probudila sada CE jadni biti pod kontrolom i napokon moraju raditi bas mi je njih zao.

  oko 7 godina prije
 • Napokon (Gost_200)

  Ovo vise odavno nije nekakva novost to imaju hrpe gradova i zupanija. <br />Pa cak i nasa zupanija to ima vec 2 godine koliko mi se cini eUVID ...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9142)

  Nije baš da in radi ova njihova stranica..

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3985)

  hmm baš iden vidit kad ono na mom predmetu ima samo datum kad zaprimili al nema nikakvog broja :) pridano u 5 misec znaći ništa od ovoga

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2144)

  ali ja nemam nikakav predmet a dobio sam sms sa klasifkacijom i šifrom za taj, koliko ja znam nepostojeći predmet

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij