hren
 

Povodom obilježavanja dana Grada Kaštela i svečane sjednice koja se održala, 03. ožujka u hotelu Resnik, na sam Dan Grada poljski konzul Janusz Tater u pratnji predstavnica poljske udruge Polonez, Monike Waligorske i Ewe Kastelan posjetio je gradonačelnika Ivana Udovičića, a na prijemu su sudjelovali i zamjenici gradonačelnika Mili Novak i Zoran Bonacin.

Na prijemu se razgovaralo o razmjeni dosadašnjih iskustava i mogućoj potencijalnoj suradnji između Grada Kaštela i Konzulata Republike Poljske u Zagrebu. Poljski konzul je spomenuo i zainteresiranost za zajedničku suradnju po pitanju pronalaska određenog prostora koji bi bio namijenjen za rad konzulata u ljetnim vremenskim periodima. Razgovaralo se i o statističkim obrađenim podacima za prošlu godinu o porastu dolazaka stranih gostiju u Hrvatsku, naročito iz Republike Poljske, a  najveći porast za turističku sezonu je zabilježila Splitsko-dalmatinska županija, informacije su koje je konzul iznio gradonačelniku i zamjenicima.

Nakon ugodnog razgovora posjet se zabilježio zajedničkom fotografijom i obostranim željama za potencijalni nastavak i razvoj već postojeće suradnje i moguća zajednička ulaganja.

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_3557)

  mašo

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3451)

  da je ovo bilo snimit koji bi dobar skec bija :D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9150)

  Mogla bi Poljska bankotirat budeli isla ovde ulagat.:):):):)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1106)

  nije tu bija samo gradonačelnik a di su još dva dogradonačelnika...... nji tri a on bidan jedan

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2199)

  Doša konzul po upute kako uštedit milijune bez povećanja prihoda i smanjenja rashoda.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij