hren
 

U Gradskoj upravi Grada Kaštela, održao se radni sastanak sa predstavnicima HŽ infrastrukture radi potencijalno pojačanog provođenja požarno-preventivnih mjera na pružnom pojasu na dionici pruge od kolodvora Labin Dalatinski do kolodvora Kaštel Stari.

Na sastanku su nazočili zamjenik gradonačelnika Grada Kaštela Zoran Bonacin, privremeni upravitelj vlastitog pogona Grada Kaštela Ivan Čagalj i voditelj službe održavanja javnih površina, Mate Gotovac.

Uz analizu godišnjeg plana čišćenja pružnog pojasa za 2014. godinu, raspravljalo se i o aktualnoj problematici čišćenja pružnog pojasa na dionici pruge od kolodvora Labin Dalatinski do kolodvora Kaštel Stari. Predložile su se i odgovarajuće mjere da se podigne stup zaštite od nastanka i širenja požara, da se utječe na smanjenje brzine prolaza kroz dionicu, pregled kočnica u Labinu Dalmatinskom i apel građanima – vlasnicima zemlje uz prugu da održavaju svoje poljoprivredno zemljište.

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_3111)

  Da mi je pročitat šta je Mate zapisa,ko zna ima li koja gramatička greška.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5306)

  Mene zanima zasto nisu zvali nikog od vatrogasaca sta zna mate o pozarima

  oko 6 godina prije
 • ja (Gost_7484)

  na sastanku sve sami vatrogasci mate,cagalj.....jaka je i ta vatrogasna zajednica kad nema ni prestavnika na ovako bitnim sastancima.....sramota

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7099)

  Koliko je potrošeno na sezonske vatrogasce u sva tri DVD ???

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1475)

  A šta će zvat vatrogasce kad je Zoki tu.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij