Croatian English French German Italian Spanish

 

NAJAVA 26. SJEDNICE
Hoće li i koliku Božićnicu dobiti kaštelanski umirovljenici, kako izgleda prijedlog gradskog proračuna za slijedeću godinu, tko će ubuduće upravljati parkingom u Kaštelima, tek su neke od tema o kojima će kaštelanski vijećnici raspravljati i odlučivati na redovnoj sjednici Gradskog vijeća, koju je predsjednik Denis Ivanović sazvao za ponedjeljak, 28. studenog.

Pred vijećnicima će se na dnevnom redu naći 27 točaka, a prema najavama u pripremi je i proširenje dnevnog reda s još jednom točkom.
Na dnevnom redu tako se nalaze proračun i izvršenje proračuna za slijedeću godinu, a u s kladu s tim i prijedlozi programa izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture te prijedlozi programa javnih potreba u kulturi, sportu, tehničkoj kulturi, za udruge građana, u predškolskom odgoju i socijalnoj skrbi.
Na ovoj sjednici vijećnici će odlučiti hoće li naplata parkinga iz Vlastitog komunalnog pogona ponovno biti djelatnost komunalnog poduzeća Zeleno i modro, koje je trenutno u mirovanju, a pred njima će se naći i odluka o pokretanju postupka povećanja temeljnog kapitala poduzeća Promet.

U cijelom nizu ostalih tema nalazi se i program korištenja sredstava prihodovanih legalizacijom, kao i teme vezane uz civilnu zaštitu.
Kraj studenog krajnji je rok za donošenje odluke o ovogodišnjoj dodjeli jednokratnih pomoći povodom Božića, a prema prijedlogu o kojem će vijećnici odlučivati, roditeljima poginulih branitelja pripalo bi 500 kuna, dok bi umirovljenici s mirovinama do 2000 kuna dobili bon od 200 kuna, a oni s mirovinama od 2000 do 4000 tisuće kuna, bon od 100 kuna iskoristiv u trgovini Tommyja ili Ribole.

Komentari (24)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...