U PONEDJELJAK 22 TOČKE DNEVNOG REDA
Posljednja ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća Kaštela održat će se u ponedjeljak, 19. prosinca, s početkom u 12 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu, a pred vijećnicima će se naći 22 točke dnevnog reda.

Osim redovnih pitanja i prijedloga vijećnika, predstavnici u Gradskom vijeću odlučit će o rebalansu proračuna za tekuću godinu kao i o izmjenama programa javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvenoj zaštiti te javnih potreba u sportu i kulturi.
Na dnevnom redu je i Plan mreže dječjih vrtića, kao i odluka o financiranju političkih stranaka i članova izabranih s liste grupe birača.

Pred vijećnicima će se također naći Odluka o komunalnom doprinosu te Odluka o privremenoj zabrani izvođenja radova kojom će se regulirati vrijeme i vrste radova koji se mogu izvoditi, odnosno koji će biti zabranjeni tijekom turističke sezone.
Između ostalih tema, gradonačelnik Ivan Udovičić izvijestit će o konačnom zaključku nacrta Strategije razvoja grada za razdoblje od 2016. do 2020. godine, a pročelnik Boris Škara o prijedlogu Akcijskog plana energetske učinkovitosti za razdoblje od 2017. do 2019. godine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_6240)

    Bla, bla, bla, laku noć, bla... Plata ide dalje, kanalizacija ne, bls, zgrčka raznoška

    oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara