Croatian English French German Italian Spanish

 

U PONEDJELJAK 22 TOČKE DNEVNOG REDA
Posljednja ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća Kaštela održat će se u ponedjeljak, 19. prosinca, s početkom u 12 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu, a pred vijećnicima će se naći 22 točke dnevnog reda.

Osim redovnih pitanja i prijedloga vijećnika, predstavnici u Gradskom vijeću odlučit će o rebalansu proračuna za tekuću godinu kao i o izmjenama programa javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvenoj zaštiti te javnih potreba u sportu i kulturi.
Na dnevnom redu je i Plan mreže dječjih vrtića, kao i odluka o financiranju političkih stranaka i članova izabranih s liste grupe birača.

Pred vijećnicima će se također naći Odluka o komunalnom doprinosu te Odluka o privremenoj zabrani izvođenja radova kojom će se regulirati vrijeme i vrste radova koji se mogu izvoditi, odnosno koji će biti zabranjeni tijekom turističke sezone.
Između ostalih tema, gradonačelnik Ivan Udovičić izvijestit će o konačnom zaključku nacrta Strategije razvoja grada za razdoblje od 2016. do 2020. godine, a pročelnik Boris Škara o prijedlogu Akcijskog plana energetske učinkovitosti za razdoblje od 2017. do 2019. godine.

Komentari (1)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...