hren

U SRIJEDU NOVA SJEDNICA
Prikupljanje komunalnog otpada, uklanjanje lešina s gradskih površina te radovi koje ne može izvoditi Vlastiti komunalni pogon, neke su od tema koje će se naći pred vijećnicima na petoj sjednici Gradskog vijeća Kaštela, koja će se održati 31. siječnja u 12 sati u Kaštel Sućurcu.

Ako na samoj sjednici ne bude izmjena,  dnevni red sjednice imat će pet točaka,a  među njima usvajanje zapisnika te redovna vijećnička pitanja i prijedloge.
Vijećnici će raspravljati i donijeti odluku, u skladu sa zakonima i novom Odlukom o gospodarenju komunalnim otpadom,  o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada, biorazgradivog komunalnog otpada, reciklabilnog te glomaznog otpada na području grada Kaštela.

Odluku će donijeti i o tome hoće li prihvatiti zaključak Povjerenstva za provedbu natječaja i prijedlog gradonačelnika Denisa Ivanovića da poslove sakupljanja životinjskih lešina s javnih površina na području Kaštela obavlja tvrtka Animalis Centrum iz Splita.
Vijećnici će razmotriti i odlučiti i o prijedlogu da se određene komunalne djelatnosti iz djelokruga poslova Vlastitog pogona  za koje isti nema potrebnu opremu, povjere tvrtki Pasike, koja te djelatnosti obavlja već niz godina.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij