hren
 

OVE SRIJEDE NOVA SJEDNICA
U susret Danu grada Kaštela, kaštelanski vijećnici ove će srijede, 21. veljače, s početkom u 11.30 sati, održati 6. sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će odlučiti tko su dobitnici nagrada grada za proteklu godinu.

Gradski vijećnici tako će potvrditi ili odbiti prijedloge o dodjeli javnih priznanja za životno djelo, osobnih nagrada, skupnih nagrada, za sto i više puta darovanu krv te za humanost, koja će dobitnicima biti uručene na svečanoj sjednici povodom Dana grada.

Vijećnici će razmatrati i prijedlog da se dobitnicima nagrada za životno djelo, humanost te sto i više puta darovanu krv, uz priznanje dodjeli i novčana nagrada u iznosu od 10 tisuća kuna.

Uz ove točke dnevnog reda te redovna vijećnička pitanja i prijedloge, na ovoj sjednici raspravljat će se i odlučivati o izradi UPU-a Sustipan, o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada te uklanjanja istog, o ustrojstvu upravnih tijela Grada, a određene izmjene mogla bi doživjeti i Odluka o privremenoj zabrani izvođenja radova u ovoj godini.


KOMENTARI: