hren
 

DO 1. LIPNJA
Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Kaštela, naći će se pred kaštelanskim vijećnicima na jednoj od narednih sjednica Gradskog vijeća, no prije njihove odluke pokrenut je javni uvid koji traje do 1. lipnja ove godine.

Glavni ciljevi ovog Programa su efikasnije raspolaganje poljoprivrednim zemljištem, okrupnjavanje zemljišta i stavljanje u funkciju zapuštenog poljoprivrednog zemljišta, povećanje proizvodne funkcionalnosti poljoprivrednog zemljišta te usklađenje stanja u katastru sa stanjem u zemljišnim knjigama.

Svi zainteresirani Program mogu vidjeti na službenim stranicama Grada, a isti je i izložen u Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, treći kat, soba 5A,  gdje se može pogledati svakog radnog dana u vremenu od 8 do 15 sati, kao i na oglasnoj ploči Grada Kaštela.

Pisani prigovori zaprimat će se do 1. lipnja, a potrebno ih je, u pisanom obliku, dostaviti na adresu Grad Kaštela, Braće Radić 1, 21212 Kaštela Sućurac, UO za komunalno gospodarstvo i imovinsko pravne poslove ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odluka na javni uvid možete pogledati OVDJE...

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Kaštela možete vidjeti OVDJE...


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij