hren
 

VRHUNSKI REZULTATI
Gradonačelnik Denis Ivanović primio je članove Udruge tjelesnih invalida Kaštela koji su sudjelovali na 16. Prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s intelektualnim poteškoćama. Isto tako, gradonačelnik je održao i primanje zlatnih kaštelanskih kickboksača, članove kickboxing kluba “Mokk”.

U termama Tuhelj i ove godine održano je 16. prvenstvo Hrvatske  u plivanju  za osobe s intelektualnim teškoćama na kojem su sudjelovali i članovi Udruge tjelesnih invalida Kaštela, ostvarivši odlične rezultate. Prvenstvo je organiziralo sportsko društvo „Specijalni sportovi  Luč“ u okviru aktivnosti Specijalne olimpijade Hrvatske. Natjecalo se 188 natjecatelja, članova 33 ekipe sportaša s intelektualnim teškoćama iz čitave Hrvatske, piše kastela.hr.

Tako je Branimir Čorić osvojio zlato, Rea Trebec i Miljenka Biliškov broncu, te  Josip Rajčić stariji i mlađi četvrto mjesto. Gradonačelnik im je ovom prilikom uručio prigodne poklone i zahvalio na odličnom uspjehu, ali i na vrijednim projektima na kojima udruga radi.

U pratnji korisnicima-plivačima su bile voditeljica plivanja Sanja Biliškov, radna terapeutkinja Nataša Horvat, te pravnica u Udruzi Mirela Trebec naglasivši da trenutno provode 11 projekata od čega 3 ESIF, te zapošljavaju 55 osoba.

Gradonačelnik Denis Ivanović i njegov zamjenik Grgica Benutić primili su i zlatne kaštelanske kickboksače, članove kickboxing kluba “Mokk”.

15 – godišnji Luka Uglešić postao je svjetski prvak na Svjetskom prvenstvu u Italiji u kadetskom dijelu među 1 200 natjecatelja iz cijelog svijeta, dok ih se u njegovoj kategoriji natjecalo 11. Ovaj odličan učenik III gimnazije Split imao je 4 borbe i sve je dobio prekidom te tako zasjeo na tron najboljih mladih kickboksača.

25 – godišnji student kineziologije Luka Žuljević na Europskom prvenstvo u Bratislavi također je osvojio prvo mjesto u seniorskom dijelu među 600 natjecatelja. U njegovoj kategoriji borilo se 9 natjecatelja, a Luka je dobio sva tri meča.

Prema riječima njihovog trenera Mile Šarca, riječ je o iznimno vrijednim i upornim sportašima koji uz sve svoje učeničke i studentske obveze ostvaruju zavidne sportske rezultate. Gradu Kaštela i sponzoru Uni rent zahvalio je na velikoj pomoći i istaknuo kako bez njihove podrške ovi momci ne bi mogli ostvariti ovako sjajne rezultate.

- Kaštelanski sportaši u zadnje vrijeme ostvaruju sve bolje rezultate što nam je iznimno drago. Ovom prilikom čestitam našim uspješnim kickboksačima i nadam se da će i ubuduće nizati ovako velike uspjehe, a mi ćemo vam i dalje u skladu sa svojim mogućnostima pružati potporu – istaknuo je gradonačelnik Ivanović i poželio im puno uspjeha na predstojećem božićnom turniru koji će se održati u Zagrebu, javlja kastela.hr.

Foto: Kastela.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij