hren
 

TRAŽE SE SAVJETNICI ZA PROSTORNO UREĐENJE I GRADNJU
Grad Kaštela na svojoj je web stranici, kao i na oglasnoj ploči kaštelanske ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, 22. studenog objavio oglas za prijam u službu dva izvršitelja, odnosno izvršiteljice na radnom mjestu savjetnika za prostorno uređenje i gradnju u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, a zbog povećanog obima posla.

Kako se navodi u oglasu, novi zaposlenici u Gradsku upravu primaju se na određeno vrijeme od tri godine, uz probni rad od dva mjeseca, a zainteresirani prijave s potrebnom dokumentacijom moraju predati u roku od osam dana od dana objave, točnije do 30. studenog.

Svi koju zadovoljavaju posebne uvjete natječaja, a to je titula magistra ili stručnog specijalista arhitektonske, građevinske ili pravne struke, najmanje tri godine radnog iskustva  na poslovima odgovarajuće stručne spreme i struke, položen državni ispit, poznavanje rada na računalu te položen vozački ispit B kategorije, opis poslova i podatke o plaći, načinu provjere znanja i sposobnosti kao i druge izvore pripremanja kandidata za navedenu provjeru moći će naći i na službenoj stranici Grada Kaštela na www.kastela.hr. Potrebno je, dakako da zadovoljavaju i opće uvjete za prijam u službu: da su punoljetni, hrvatski državljani te zdravstveno sposobni za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se prijavljuju.

Uvjete magistra, stoji u oglasu, ispunjavaju i osobe koje su po ranijim propisima stekle visoku stručnu spremu arhitektonske, građevinske ili pravne struke, a mogu se prijaviti i kandidati koji nemajupoložen državni stručni ispit, pod uvjetom da, ukoliko budu primljeni u službu, ispit polože u zakonskom roku.

Vrijeme i mjesto održavanja pisanog testiranja, navodi se, bit će objavljeni na web stranici kao i na oglasnoj ploči Grada Kaštela najmanje pet dana prije održavanja testiranja, dok će o samimrezultatima oglasa kandidati  biti obaviješteni u zakonskom roku.

Prijave na oglas s prilozima podnose se u zatvorenom obliku na adresu: Grad Kaštela, Povjerenstvo za provedbu oglasa, Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac, s naznakom: "Oglas za prijam u službu na radno mjesto Savjetnik za prostorno uređenje i gradnju - ne otvarati”, poštom ili neposredno u pisarnicu  Grada Kaštela.

Oglas u cijelosti možete pogledati OVDJE.
Upute kandidatima pogledajte OVDJE.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij