hren
 

OVOG UTORKA TEK O DVIJE TEME
Zbog skorog završetka roka za sklapanje Ugovora o pružanju komunalne usluge i nadoknadi troškova prijevoza putnika u javnom prometu s trgovačkim društvom Promet, kaštelanski vijećnici ovog će utorka, 2. travnja, u 11 sati, sjesti u vijećničke klupe na 14. sjednici Gradskog vijeća, koja uz redovne točke usvajanja zapisnika i vijećničkih pitanja, ima još samo dvije točke dnevnog reda.

Vijećnici će tako odlučiti o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora s Prometom, koji u Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje treba biti dostavljen do 4. travnja. Navedenim Ugovorom uredili bi se odnosi i prava Grada Kaštela i Prometa te sudjelovalo u prijavi projekta „Implementacija sustava e-ticketing u Promet putem ITU mehanizma“ za bespovratna sredstva iz EU fondova.

Prema planiranom Grad bi na ime godišnje subvencije prijevoza izdvojio iz proračuna 2,4 milijuna kuna. Za sudjelovanje u projektu implementacije u ovoj godini izdvojio 235 tisuća, a u sljedećoj 288 tisuća kuna. Isto tako, za sudjelovanje u nabavci novih autobusa, a prema postotku vlasništva u Prometu, Grad Kaštela bi uložio nešto manje od 300 tisuća kuna.

Vijećnici će na ovoj sjednici donijeti i odluku hoće li, u skladu sa zakonskim propisima, doći do administrativnih izmjena u Odluci o privremenoj zabrani izvođenja radova u ovoj godini.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij