hren
 

VIJEĆNICI PONOVO U VIJEĆNIČKIM KLUPAMA
Mjesec srpanj za kaštelanske vijećnike započet će radno, jer će se u ponedjeljak, 1. srpnja, održati nova redovna sjednica Gradskog vijeća, na čijem dnevnom redu se nalazi deset aktualnih točaka.

Tako će prije odlaska na kraći odmor, vijećnici raspravljati i odlučivati o trećim izmjenama Prostornog plana uređenja Kaštela, kao i o trećim izmjenama Generalnog urbanističkog plana. O urbanističkom uređenju i planovima, vijećnici će na ovoj sjednici odlučivati i po pitanju Urbanističkog plana uređenja turističke zone Kaštel Sućurac za područje Sustipana, UPU 18.

Ponovo su na dnevnom redu izmjene Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih dječjih vrtića, kao i neke nove odluke.

Hoće li Kaštela nakon ove sjednice imati novu Odluku o komunalnom redu, Odluku o postavljanju spomenika, spomen ploča, skulptura i sličnih objekata te Odluku o imenovanju članova Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, također će odlučiti vijećnici.

Sjednica Gradskog vijeća, koja započinje u 11 sati, završit će točkom o prijedlogu Pravilnika o poslovanju Vlastitog pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij