hren

Na službenim stranicama Grada Kaštela, u ponedjeljak 22. veljače, objavljen je javni natječaj za imenovanje ravnatelja ili ravnateljice Razvojne agencije Grada Kaštela, na vrijeme od četiri godine.
Radi se o nepunom radnom vremenu, odnosno četiri sata tjedno, a nakon provedenog natječaja o imenovanju će odlučivati kaštelansko Gradsko vijeće.

Osnovni uvjeti koje kandidati za ravnatelja ili ravnateljicu Razvojne agencije Grada Kaštela  trebaju imati su visoka stručna sprema, najmanje pet godina radnog iskustva, od čega jedna godina rada na projektima. završena edukacija na temu pripreme i provedbe projekata sufinanciranih iz EU sredstava, iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora sredstava, poznavanje  engleskog jezika, poznavanje rada na računalu te vozačka dozvola B kategorije.

O svim drugim uvjetima natječaja, potrebnoj dokumentaciji, adresama dostave ponuda te provedbi natječaja, koji traje 8 dana od objave u Narodnim novinama, više možete saznati OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij