Uz nazočnost dožupana splitsko-dalmatinskog Joška Kovača, predsjednika Županijske skupštine Mihovila Biočića, saborske zastupnice dr. Lucije Čikeš, gradonačelnika Ante Sanadera, te članova Poglavarstva grada Kaštela održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Kaštela.

Na sjednici su nazočili i predstavnici Udruge roditelja poginulih branitelja, predstavnici Hvidre, kaštelanskih župa i škola. Predsjednik Gradskog vijeća Ante Grepo, obraćajući se nazočnima, osvrnuo se na usvojeni socijalno-razvojni gradski proračun za 2005. godinu, te na probleme gospodarstva na području grada Kaštela.
- Osim zračne luke Kaštela i "Dalmacijacementa" svi gospodarski subjekti na području grada imaju loše poslovanje - kazao je Ante Grepo. U ime Hrvatskog sabora nazočnima se obratila saborska zastupnica dr. Lucija Čikeš, a u ime Splitsko-dalmatinske županije dožupan Joško Kovač koji je kazao kako je vrijeme da Kaštela u idućim godinama napreduju i postanu jednim od najvećih bisera Jadrana.
Veljko Rogošić zahvalio je Poglavarstvu kao glavnom sponzoru, a gradonačelniku Anti Sanaderu uručio je povelju Kaštelima koju je dobio kao prvi Hrvat koji je preplivao La Manche.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada